Evli ve 53 yaşındaki sevgilimden kopamıyorum, arkadaşıyla sevgili oldum, ne yapmalıyım?

şimdi ben 18 yaşındayım ama babasız büyüdüğüm için hep yaşlılardan hoşlandım 53 yaşında bir sevgilim oldu ve bu adamla tanıştıktan 1 ay sonra evli olduğunu öğrendim ama zaten sevgiliydik beni sürekli kandırdı boşanıcam diye sürekli şiddet ve asabi hastası yani evli değilken bile evlilik yaşamış gibi ayda 30 kere kavga ediyorduk karısı arayınca benden uzaklaşır uzaklaşmaz eve gidince dönecem diyordu sevdiğim adamı nasıl başkasıyla paylaşırım üç gün önce karısı aradı yanımda bu da beni göndermeye çalıştı evime ben de dedim ki ona dön o zaman ben eve giderken falan kavga ettik ama bir şey olmadı ama soğudum yavaş yavaş ya da öyle hissettim sonra ertesi gün ablamla konuşuyorum şüpheci davrandı yeter kimle konuşuyorsam konuşuyorum sonra başladı karımın kanı ağzına olsun tuvaleti ağzına olsun demeye çok öfkelendim ve Facebook'ta paylaşım yaptım bu pedofili diye sonra ne olduysa aradı benim de fotoğraflarımı yaymakla tehdit etti ve onun arkadaşı faceden bana ulaştı beni ilk görüşte benden hoşlanmış o daha genç aramızda 10 yaş var sonra ben de bu çocuktan hoşlandım boşluk hissi herhalde 53 yaşındaki sevgilim bana küfür ederken bu kibar sözler söylüyordu ben de sevgilime dedim ki ben başkasını seviyorum benden uzak dur sonra 2-3 saat sakin konuştuk nedense kıyamadım düşündüm ki bu karısıyla boşansa hemen ayrılcam arkadaşından bende de suç var çok öfkeliyim sevgilim bunu öğrendi ve beni ihanetle suçladı oysa ben ayrılmıştım ondan 2 gün önce ve dün sevgili oldum arkadaşından duygularım karmakarışık anılarımın esiri oldum seviyorum hâlâ maalesef ne yaptıysa bana bu adam şimdi bana doğru akıl veren bi insan olsun ben de okumak istiyorum ama arkadaşı beni gerçekten sevdiğini söylüyor ama ben ne diyim benim aklımda kalbimde o adam varken nasıl birine yalan söylerim eğer hiç tartışma yapmasaydık cumartesi günü boşu boşuna ben ne arkadaşıyla yakınlaşacak kadar yüzsüz olurdum ne başka bir şey ama ne bileyim hayatım bu sıralar çok zor gidiyor
Evli ve 53 yaşındaki sevgilimden kopamıyorum, arkadaşıyla sevgili oldum, ne yapmalıyım?