şimdi ben 18 yaşındayım ama babasız büyüdüğüm için hep yaşlılardan hoşlandım 53 yaşında bir sevgilim oldu ve bu adamla tanıştıktan 1 ay sonra evli olduğunu öğrendim ama zaten sevgiliydik beni sürekli kandırdı boşanıcam diye sürekli şiddet ve asabi hastası yani evli değilken bile evlilik yaşamış gibi ayda 30 kere kavga ediyorduk karısı arayınca benden uzaklaşır uzaklaşmaz eve gidince dönecem diyordu sevdiğim adamı nasıl başkasıyla paylaşırım üç gün önce karısı aradı yanımda bu da beni göndermeye çalıştı evime ben de dedim ki ona dön o zaman ben eve giderken falan kavga ettik ama bir şey olmadı ama soğudum yavaş yavaş ya da öyle hissettim sonra ertesi gün ablamla konuşuyorum şüpheci davrandı yeter kimle konuşuyorsam konuşuyorum sonra başladı karımın kanı ağzına olsun tuvaleti ağzına olsun demeye çok öfkelendim ve Facebook'ta paylaşım yaptım bu pedofili diye sonra ne olduysa aradı benim de fotoğraflarımı yaymakla tehdit etti ve onun arkadaşı faceden bana ulaştı beni ilk görüşte benden hoşlanmış o daha genç aramızda 10 yaş var sonra ben de bu çocuktan hoşlandım boşluk hissi herhalde 53 yaşındaki sevgilim bana küfür ederken bu kibar sözler söylüyordu ben de sevgilime dedim ki ben başkasını seviyorum benden uzak dur sonra 2-3 saat sakin konuştuk nedense kıyamadım düşündüm ki bu karısıyla boşansa hemen ayrılcam arkadaşından bende de suç var çok öfkeliyim sevgilim bunu öğrendi ve beni ihanetle suçladı oysa ben ayrılmıştım ondan 2 gün önce ve dün sevgili oldum arkadaşından duygularım karmakarışık anılarımın esiri oldum seviyorum hâlâ maalesef ne yaptıysa bana bu adam şimdi bana doğru akıl veren bi insan olsun ben de okumak istiyorum ama arkadaşı beni gerçekten sevdiğini söylüyor ama ben ne diyim benim aklımda kalbimde o adam varken nasıl birine yalan söylerim eğer hiç tartışma yapmasaydık cumartesi günü boşu boşuna ben ne arkadaşıyla yakınlaşacak kadar yüzsüz olurdum ne başka bir şey ama ne bileyim hayatım bu sıralar çok zor gidiyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
enteresan durumlar. yaşının genç olup olgun erkek sevmen normal ama diğer yazdıkların pek normal değil. adamın sana davranışlarıda normal değil.
evet maalesef
benim son ilişkilerde 19 25 yaş arası ama senin ruh halin bozuk o adam bu yaşta kıza dayak vs saçma sapan hareketler yani
haklısın gerçekten ne diyim ben böyle birisi olduğunu bilseydim yaklaşmazdım şimdi kopamıyorum da evet her ilişkide zorluk oluyor ayrılırken ama bu çok fazla geliyor artık
o yaşta adamın hem karısını ev durumunu doğru yöneebilmesi hemde seni yönetip doğru yönlendirmesi lazım. bu dangalak herif kendini yönetmekten aciz sana nasıl sahip çıkacak...
bilmiyorum bana boşanıcam diyip duruyor ama karısıyla duygusal ilişlkiyi zirvesine kadar yaşıyor olan bana oluyor ama artık doldum yani bende isterim ki 1 erkek benim olsun ama bu adam sanki böyle beni oyalıyor o da farkında bütün arkadaşları bana yürümeye çalıştı hep karımdan da güzelsin diyor ama karısına verdiği motiveyi bana vermiyor ben karısıyla düşmanım çünkü manyak kadın beni bile bile kocasına beni artık sevmiyorsun yazıyor adam da sevmiyorum diyemiyor baştan dese ben çok eşli düşünüyorum direkt reddederim ama ya doğruysa ya sevdiğim adamla sonuna kadar olamıcak hatayı yapıyorsam diye düşünüyorum
senin ailen yokmu?
benim ailem var annem falan yakın arkadası adamın ama anneme küfür etti annemde engelledi
yani ailen biliyor ilişkinizi?
evet
çok ilginç. o adamı bırak olgunda olsa aklı başında birini bul. kafan çalışmadığında bana danışabilirsin belliki anneninde kafası pek yerinde değil.
Bakire olsaydın tam benlik hatunmuşsun, o herif senin asla dengin değil boş yere kullandırtma kendini. Burcun nedir
Dedesiz büyümüş gibisin oysa.
niye
Baban değil deden yaşında o adam
iyi misin sen
Sinirlendim ya pff
İçim şey oldu 18 yaşındasın yaşı başlı ölmüş pislikleri ne yapıyorsun
Bide küfür ediyormuş kitapsız
Özele gel numarasın ver kansızın
Ölsün gitsin ya of
Sinirlendim baya
Külliyen yalan.
gerçek ya napayım ki
Bir şey yapamazsın adam vermişsin bir kere.
Daha kolay kolay peşini bırakmaz
netflixe sat bunu havada kaparlar
dimi ya hahahha
Haspam yorum siliyor bir de. Şaka gibi.
sat kardeşim parasıyla tedavi ol trollük yapma
tedavi olucak neyim varmıs ki
kızım pedofilisin resmen
o gerontofili pedofilinin tersi oluyor ama bu hastalık değil ve tedavisi de yok sanırım olsa direkt olurdum
sen yimede bir psikoloğa görün sen resmen metres olmuşsun
haklısın ya görünüyorum baba sevgisi olmadığı için diyolar
Devam et
Şerefsiz