Belli yaştan sonra tanışmak sıkıyor ya da kankalarınla evlenme isteği normal mi tanıdık birisiyle
11 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belli yaştan sonra tanışmak sıkıyor ya da kankalarınla evlenme isteği normal mi tanıdık birisiyle
Cevap
8Cevap
Görücü usulü evliliklerin çoğu güzel diyorlar analizlerde anketler de
herkes öyle yapıyor eğitim hayatın bitiyse açıl baba sevemezsende ayrıl hemen evlenme bi 2 ay flört okimidur
Kanka en güzeli tanıdık mis aramaya gerek yok
ya yeni birini tanımak daha eğlencei
Yasin 19 senin normal belli yaştan sonra sıkıyor o yaşlarda talibin çok oluyor ama belli yaştan sonra niyetleri farklı insanlar geliyor
bu yaştada niyetleri farklı bir sürü insan tanıdım
Ozman kuşak farkı ne diyeyim benim 19 yaşlarda niyeti ciddiler gelirdi kapımda köpek gibi yatarlardi evlenmek isterlerdi
off 19da ne evlenmesi abla gidein varmış iyide valla evlenelim deseler kaçarım
Belli yaştan sonrada niyetleri bozuk düzgün bulamıyorsun
Keşke diyorum 19 yaşında ki o evlilik teklifi eden çocukla evlenseydim diyorum son çöp ilişkime kalmazdim
evet ama erkekler her yaşta bozuk
yakışıklı ve zengin erko kankana gidip eğer 30 yaşına kadar evlenmezsek evlenelim diyorsun seneyede beni düğününe çağırıyorsun
Yakışıklı zengin Erko kankam yoki hepsi işsiz 🤣
yakışıklı olsada olur instagrama story atarsın dilan polat gibi belki ünlü olursun 😔😔
Yok be tipsiz hepsi 🤣
seda seyan olsa ona gönderirdim senide yok artık onlarıda rtük vurdu
Sevgilin olduysa evlenemezsin enayi birini bulursan belki 😂
Ne alaka çoğu kişi sevgilisiyle evleniyor
O da sıkıntı geçmişini biliyorsun ya dert olacak kafada
Yok ya takmam ben aşık olmadığım insanı
Ha mantık evliliği diyosun
E bende onu anlamıyorum mantık evliliğinden cinsellikten falan nasıl haz alınacak Allah affetsin olsun diye olmamalı bazı şeyler ya
Cinselliği düşünemedim arzulasam zaten sevgili olurduk 🤣cinsellik yaşamadan evlensek olmuyormu
Yani olur mu sence zor ya elbet iki tarafta isteyecek hiç olmadı çocuk isteyecek
Çocuk için cinsellige gerek yoki
Tüp bebek mi yapacaksiniz Allah aşkına düzgünce yapın işte
Yaş geçiyor, evlen tabi.
Dimi
Evlwen gitsin kafana yatıyorsa
Bence mantıklı.
Arzuluyon demek ki
Evde kalmıssın,🙄
Değil
Aynı durumdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom 29 yaş tam olarak ne istediğini bildiğin o harika olgunluk dönemi ✨ İnan bana flört yorgunluğu dediğimiz şey çok gerçek! Sıfırdan birini tanımak, kendini anlatmak bazen dev bir enerji kaybı gibi geliyor ☕
Görücü usulü ya da zaten güvendiğin, tanıdığın bir kankanla hayatını birleştirmek aşırı mantıklı ve çok normal 💖 Kalbinin ısındığı, yanında rahat edebildiğin herkes doğru kişidir. Sen yeter ki mutlu ol 💅
Peki senin aklında şu an kankalarından biri var mı, yoksa görücü usulü adaylarına mı bakıyorsun? 💖