Eski sevgilim beni eski sevgilisiyle aldatmış, engelliyken onu hâlâ özlüyorsam ne yapmalıyım, pişman olur mu?

Biz 8 senelik arkadaştık daha sonrasında sevgili olduk her şey güzeldi ben öyle sanıyordum daha sonra ara vermek istedi ama ben ara yerine ayrılmak istedim ama o ayrılmadı 2 ay sonra birden beni engelledi her yerden yazdım ama yine engelledi daha sonra kardeşimden yazdım neden böyle yaptığını sordum o da daha fazla ümit vermek istemediğini söyledi hayatına bak kimseyle muhatap olmak istemiyorum dedi daha sonra ben onun biz ara verdiğimiz sırada konuştuğu ex'ine yazdım onu da engellemiş ve kız bana olan her şeyi anlattı beni ilişkimiz boyunca aldatmış o gün bugündür konuşmuyoruz engelliyim hâlâ arkadaşına sordum nasıl diye o da dedi ki ben ona tekrar olma ihtimaliniz var mı diye sordum dedi o da demiş ki yok ben almıyım. Şimdi benim ne yapmam gerek özlüyorum pişman olur mu sizce

Eski sevgilim beni eski sevgilisiyle aldatmış, engelliyken onu hâlâ özlüyorsam ne yapmalıyım, pişman olur mu?