Eski sevgilim aldattı ama çok özlüyorum ne yapmalıyım?

Şimdi eski sevgilim yengeç burcu erkeği yanımdayken çok iyiydi felan böyle sonra oturuyodum bı ara biz bunla manitayiz tabi bitane kız aradı bunu buda kuzenimin sevgilisi dedi ne alaka beni niye ariyo dedi kapattı bende bişey demedim bu arada 3 aydır cikiyoduk geri herneyse eve geldim kuzenini aradım böyle böyle manita yapmışsın niye soylemiyon sonra kuzeni kim diyo felan uydurmasinlar dedi sonra dedimki bugün benim manitayi böyle böyle kız aradı halilde senin sevgilin oldugunu söyledi oda hee sen öyle desene dedi sonra işte felan kız bana yaziyo ben yüz vermiyom felan senin manitada bizim aramızda kalmış dedi geri sonra ben şüphelendim manitayla fotomuzu paylaştım instada paylasacakmi diye kendisi paylasmadi baya şüphelendim bekledim bulusmayi kızı aricaktim geri sonra dayanamadim çünkü yazmadı hiç bende yazmadım sinirledim diye 2 gün boyunca aramış sonra manita ben görmemişim geri 1 gün sonra aramissin yeni gördüm bi konumu vardı dedim oda yok kusura bakma dedi bende beğendim ondna sonra gitti o gidiş yazmadı bida bende yazmadım sonra instadan takiplesiyoduk hikye atmıştı fotosunu yanlışlıkla yanıt verdim geri sildim hemen ondan sonrada engellemiş beni instadan wpden felan engellememis geri sonra o aradı kızla birlikte fotoğraf cekmiseri akım felan manita akı mı yni çok özlüyorum onu öyle böyle değil çok aşığım dönermi sizce ne yapmalıyim
Eski sevgilim aldattı ama çok özlüyorum ne yapmalıyım?