Bir buçuk sene çıktık, bir ara aldattım sonra itiraf ettim buna rağmen ayrılmadı benden bir süre sonra sıkılıp terk ettim. Ayrıldıktan sonra aramaya devam etti bir süre en son aradığında tersledim bir daha aramadı. Aradan 2 ay geçti ve çok özledim. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılbu kadar geçmişten sonra istersen hiç arama çok üzülmüştür seni kaybettiğine.. artık sana güvenmeyebilir o yüzden de hiç bişey eskisi gibi olmaz.. biraz çocuğu düşün o bunları yaşamış ve üstüne seni sevmesi zor olur diyelim ki oldu ve barıştınız ya yine aynı şeyler olursa kendine sormalısın ona sadık kalabilirmisin onu sevebilirmisin?
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun bence de en iyisi onu silmek ama sorun şu uzun süre beraberdik ve çok şey yaşadık unutmak zor
- +1 yıl
işte onu hep böyle güzel anılarla hatırla hayatına renk katmış seni mutlu etmiş kalbinin bir köşesinde sır olarak sakla onu sen de özel bir yeri olsun.. biçok kız o kadar sevenini bulamayabiliyor
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, denicem
- +1 yıl
rica ederim ne demek :))
En İyi Cevaplar
hangi mantalite de düşünüyor ve yaşıyorsun anlamış değilim. çocuk musun sen nesin zaten bu erkekleri hor görme hatta kulu gibi gören insanları hayatta hazmedemem. sen onun senin üstüne düşmesini hak ediyor muydun acaba? yazık şu kafadan çıkın abi
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kul olarak görmedim bana gösterdiği ilgiden çoğu zaman rahatsız oldum hatta, tek taraflı düşünüyorsun
Soran+1 yılBunu fark etmemiştim, teşekkürler
İnşallah dönmez, çocuk aldatmana rağmen seni bırakmıyor, karım olacaksın diyor, sen üstüne sıkılıp ayrılıyosun. çocuk yine bırakamıyor arıyor soruyor sen tersliyosun. şimdide özledim diyosun. bu ne lükstür arkadaş? yaptığın iş mi senin şimdi. ? bunların aynısı başına gelcektir. Emin ol. Allah o çocuğun yolunu açık etsin
20 Yorumla
onu hayatında arkadaşın olarak istiyorsan gerçekten/fazlası olmadan biraz daha bekle acısı geçsin hayatına şu an geri girmen düşüncelerini karıştırır çocuğun tekrar sevgililiğe yorabilir. zaman herşeyin ilacı zamanla arkadaş olursunuz ona nekadar değer verdiğini anlatırsın vs
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
42Cevap
bu kadar geçmısten sonra anlıyorum unutmak kolay degıl ımkansız yıllarda gecse bogazında dugum gıbı kalıyor ınsanın yasanıcak yenı seyler o olsa soyle yapardı dıye yapılan kıyaslamalar ve ona olan ozlem sansın varsa ask tesaduflerı sever derler yıne bırlıkte olursunuz ama umarım hayatında baska bır kadın yoktur daha da onemlısı kabınde
116 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biri yok olsa mahvolurum zaten
Soran+1 yılUnuturum sanmıştım
Soran+1 yılBazen
Soran+1 yılBu olaylar yaşandıktan sonra çok değişti eskisi gibi olamadık bir daha bitmesi daha iyi diye düşündüm
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
eger aranıza uzun bır zaman gırdıyse tabıkı fazla uzun tutmak ıyı degıldır ama bu surede aklına dustuyse ıcınde bır karar verıp ona ulasmanı tavsıye ederım. sıkayet etmek gıbı olmasın ama suankı esım ıs kolık benım dısımda bır cok seye ılgılı.. bırlıkte 3 yıl gecırdıgım bazen cocuksu bazen romantık bır anı bır anını tutmasada bana karsı hep ıyı olan adamı ozluyorum ıcten ıce yanı neyı kaybettıgımı anlayınca yuzeye vurdugu pısmanlıgım ve askım.. kusura bakma baya lafa tuttum cok fazla pısmanlık dıle getıren bırey var belkı faydam olur dıye yazdım
Soran+1 yılEn azından yalnız olmadığımı anladım, teşekkür ederim
Soran+1 yılAklındayım eminim bundan
benzer bir durum yasadım sımdı o baskasıyla evlı bende evlendım evlılıgım 3. ayında sımdı ayrıyız aklımda bır suru pısmanlık.. yaptıgı kotuluklerı dusunmeye calıs dıycem ama pek fayda etmıyor numarası duruyor mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılDuruyor konuşuyoruz
- +1 yıl
hala nasıl senınle konusuyor bılmıyorum ama tekrar uzmemeye bak... bır cok evlılık ve ılıskı sıddet ılgısızlık aldatmayla bıtıyor cogu kısıde sadece bır kadını ya da erkegı yatagına almak ıcın dıl dokup sonra yarı yolda bırakacak kadar duygusuz bu devırde. eger anlattıgın dogruysa boyle adamlara sarılıp sen ne guzel bır ınsansın dıyıp bırakmamak gerek
yasamasam kızardım sana ama bende 4 yıldır onu ıcımden atamıyorum bırlıkte gectıgımız yerler aldıgı ılk cıcek hepsı canlanıyor gozumde ama yurt dısında yasıyor artık ve elımden hıcbırsey gelmıyor keske bırakmasaydım. onun sana olan ozlemı devam edıyor mu sence ya da hıssedıyormusun onca yasanmıslık ve buyuk bır sevgı varmıs sonucta?
05 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor eminim
Soran+1 yılKonuşuyoruz şu an
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
bir ilişki uzmanı olarak aklıma ılk gelen neden bu olanlara ragmen senı yargılayıp terk etmeyen ve sıddet yerıne sevgısını veren bu adamı terk ettin? ve unutamıyor olmanın sebebıde bırbırınıze asık olup muhtemelen de kıskanılan bır ılıskınız olmalı. eger ondan sonra bırcok kısıyle basarısız bırlıktelıkler yasayıp her defasında aklında yıne o varsa u durumda soruyu buraya sormaktan zıyade kendıne sorman gerek o hala benı ozluyor mu ve hala aynı adam mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz eskisi gibi değildi ayrılmamız gerektiğini düşündüm tabii ki aynı adam değil o kadar zamanda herkes değişir ama beni özlüyor biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu şarkı tam sana göre
https://www.youtube.com/watch?v=wJ4NA2HVeeM10 Yorumlakımse onun gıbı olmadı kımse onun gıbı sevılıp sevmedı onu sevıyorum özluyorum ne yapmalıyım? boyle bır erkek varsa ara ve bırakma derım sonra ozlemek sevmek sevılmek yanlıs ve kotu ılıskılerden sonra bu hıslerı oluyor ınsanın ama sızın ıcın umut var gıbı senı bırakmadıgına gore. ve tabı senı gercekten sevıp yenı bır ılıskı arayısına baslamadıysa
00 Yorumlasevmeyenler kaçıp gidenler kıymetli olur zaten. asıl kıymetlının kım olduğunu hayatından tamamen cıkıp gıttıgını anladıgında ogrenırsın kı durumunda tam olarak bu herhalde. burada yazdığın gibi ozel olması cok fazla sey yasamanız sarkılarda onu hatırlaman herkesten farklı hıssettırmesı aranızdakı bağdan kaynaklı yanı ask ama kendını bu adamın yokluğuna yarattıgı bosluk hıssıne alıstır bence kımse kolay kolay bu kadar sevmez sevemez ve sevılmez
00 Yorumla
+1 yılBerbat birsey yapmıssın hatta benim gözümde iğrenç bir insansın. Bırak onun hayatını bare mutlu olsun kendini düşünme hep. Bırak hayatını kursun oda mutlu olsun o üzülmüs sende üzül simdi hep sen mutlu olamazsın
10 Yorumlaaynı sehırlerde mı yasıyorsunuz ve senın ıcın hala ozel mı
115 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirde olsaydık her şey daha farklı olurdu. Ne yazık ki hala özel
- +1 yıl
yaşlarınız kaç? ve ayrılmanızın ustunden kac ay gectı bu arada yazdıklarını okudumda cogu ınsanın bır omur boyu bekledıgı ve bulamadıgı guvenı sevgıyı bulmus ve bırakmıssın sanırım senı buna ıtende senı hıc bırakmıyacagı bıraksanda hep pesınden gelecegı rahatsız edecegı bırı olmasını dusunmen yanı sıradan bır sevgı sanmıssın ama yanılmıssın sanırım..
Soran+1 yıl17-18 bir sene oldu ayrılalı ama ayrı sayılmayız pek ara ara konuşuyoruz hala malesef dedim çünkü ikimiz de birbirimiz için özeliz ve unutamıyoruz ama yaşadığımız onca şeyden sonra tekrar başlayıp mutlu olma ihtimalimiz yok buna rağmen birbirimizi unutamıyoruz ve bu ikimize de zarar veriyor
Soran+1 yılKendime güvenmiyorum onu tekrar üzmeyi göze alamam
Soran+1 yılO hala güvendiğim tek insan ama bu yeterli değil
Soran+1 yılHayır ikimizin de hayatında önemli biri yok ve şöyle söyleyeyim dilediğim her şarkıda, izlediğim her filmde, okuduğum her kitapta ondan bir parça var. Sevmenin bana göre olmadığı konusunda haklısın sanırım. İnsan her ilişkiye eline yüzüne bulaştırır mı arkadaş ya
- +1 yıl
diğer ilişkilerinde bu adamla olan ılıskınden sıkıldıgını dusunup heyecan aramıssın ama kımse onun gıbı olmamıs anlasılan 4 yıllık cok guzel bır ılıskım var ve bazen ben ve o da sıkılıyoruz ama bırbırımızden ve ılıskımızden degıl sıkıldıgımız sey aslında kendı hayatlarımız bunu fark edıp donuceksen bu sekılde don ona tabı hala senı kabul ederse kı etmesı kucuk bır ıhtımal.. muhtemelen onunla gıttıgınız yerlere gıdıp eskı gunlerı canlandırıyorsun gozunde ya da ona yakın oldugunu dusunuyorsun bırlıkte dınlenen sarkılar ılk randevu vs ne dıyım bunun tek açıklaması sevgının gücü sanırım..
Soran+1 yılDiyecek hiçbir şey yok bütün tespitlerin doğru ama çözüm yok
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Valla o sevgilinde cok genismis. Sende ondan farkli degilmissin. Evlat olsan sevilmesmissin. Cebine 10 gr. to koyup polise ihbar edilecek cinstensin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence önce karakterini değiştir sonra hayatın değişir merak etme
00 Yorumla
+1 yılHak etmişsin. Kendine bunu kabul ettirmeyle başlayabilirsin işe.
00 YorumlaYok arkadas kufur etmeyecem bu sefer. Ama acaba senin canin baska bir sey mi istiyor diye dusunmeden de yapamiyorum. Sey gibi yani. Penis gib.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılçocuğun ağzına sıçmış birde ne yapcam diye soruyor... o boku yemeden önce düşünecektin
00 Yorumla Sakın bir daha arayıp aklını karıştırma çocuğun hem kendini de küçük düşürme daha fazla
00 YorumlaÖzlemişsin ve barışmaya niyetin yok neden çocugun hayatını bir kere daha berbat ediceksin? buna hakkın varmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatı mahvolmadı, olduysa bile bir daha denemicem zaten
+1 yılbence kesinlikle ona geri dön ilişkide sabırlı ol ve ona zaman tanı geçici heyecanlar ve mutluluklardan sıradan adamlardan hıcbır zaman mutluluk gelmez goz yası ve uzuntu gelır sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bunları yapabilecek bir insan değilim kendimin farkındayım
- +1 yıl
peki ya o geri dönerse hayır diyebiicekmisin böyle özlerken
- +1 yıl
çünki muhtemelen o da seni hala özlüyordur sıpşevdi biri değilse
- +1 yıl
benımde boyle bır hatam oldu kokusunu bıle ozluyorum galıba bıraz kucuk gormek demek ıstemıyorum ama kendımı ondan yukseklerde gorup ayrılmıstım
+1 yılYok yok sen onu özlememişsin onu aldatmayı özlemişsin
02 Yorumla- +1 yıl
Aldattım diyor ayrılabilir ve sonra bir başkasıyla çıkabilir. Benden ayrılsa hadi bir nebze iyi hissederim ama beni aldatıyor nasıl iyi hissedebilirim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. senı aldattım terk ettım sımdı özledım benı affet yıne aldatım terkedım de:d
01 Yorumla
Soran+1 yılBarışmaya niyetim yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen onu ara o yine döner sen yine terkeders sıkılırsın yazık
00 Yorumla
+1 yılvalla o cocun yerind eolsam kafanı asfalta sürter sonra kaldırıma gömerdiim senii
00 YorumlaArızamısın ya ne kadar rahat sorunlusun ya, aldatılma GSK etmiyo kimse
00 Yorumlaçık izlidim nıpıym
sen nasıl bır mahlukatsın utanıyorum senın adına02 Yorumla
Soran+1 yılUtanılacak bir şey yapmadım ben
durduk yere yanlızlıktan mı aklına gelıyor yoksa birşeyler hep eksik ya da boşlukta gıbımı hıssedıyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılHep eksik sanırım
Soran+1 yılEvet ilk defa ayrıldık ilişkimiz eskisi gibi değildi çünkü çok değişti olanlardan sonra
1.5 yıl az buz bır zaman degıl bellıkı cok sey yasanmıs. bu gecen surede hayatına baska bırı gırdı mı haberdarmısın ne yapıp ettıgınden?
04 Yorumla
Soran+1 yılHaberdarım hala konuşuyoruz hayatına girenler oldu elbette ama önemli biri yok
onu gözünde özel yapıp özleten şey aşık olmus olman. sevmıyor olsan hıc dusunmezsın ınsan sevmedıgı asık olmadıgı bır adamı boyle ozleyıp ozel hıssedemez. ya böyle adamları nasıl kaybedıyorsunuz?
00 Yorumlabırak adam rahat etsin unutsun seni allah da seni ıslah etsin yaptığın affedilmeyecek bir şey ama...
00 Yorumla
+1 yılpeki eski sevgilinle seviştinmi ya da yattınmı ayrılmadan önce
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır o kadar ileri gitmedik
- +1 yıl
sevişmedinmi hiç onunla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
peki tam olarak özlediğin şey ne onunla neyi daha çok özlüyorsun.
Soran+1 yılBenimle ilgilenmesini, üstüme düşmesini
- +1 yıl
bunu genelde her erkek sevgiğlisine yapıyor ama başka bir sevgilin olsa oda aynısını yapar. kaç yaşındasın sen
Soran+1 yılMümkün değil, o farklıydı
- +1 yıl
sanırım sen seviyorsun o yüzden farklı görüyorsun. peki nasıl aldattın başkasıylamı seviştin.
Soran+1 yılSevmesem özler miyim? Öpüştüm
- +1 yıl
özlemek sevmekten farklı birşey tabiki özlersin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi kaşarlar üzüldükçe ben seviniyorum utanmadan bide aldattığını söylüyor hayatta hiç birzaman yüzün gülmez umarım
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra bize abaza diyorlar arkadaş gel de bu kıza dalma
00 Yorumla
+1 yılYa cok komik bir hikaye :-) gulsem mi aglasam mi kufur mu etsem bilemedim şimdi. .
00 YorumlaBoyleleri de var iste umarim senin gibi birisiyle hicbir zaman karsilasmam.
00 Yorumlakabullenmek çok zor olsa da bu kez gerçek şu ki sen tam...
00 Yorumlakendini hatırlatacak bırsey yapma sansın var mı? sosyal medyadan sevdıgınız bır sarkı paylasımı ya da buna benzer ufak tekefek seyler gıbı.
01 Yorumlatek eslılık sana gore degıl belkıde bu acıdan dusundun mu?
09 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm mantıklı olabilir ama kabullenmek zor
- +1 yıl
ama senın sorunun sanırım bıraz kafan bulanık yoksa neden sevdıgın ozledıgın adama gıtmek yerıne burada olasın kı. ozluyor ve onu ozel olarak görüyorsan ılıskınız ve askınızda sorun yok bence sen dogru zamanı bekleyıp ona ulas.. belliki çok şey paylasıp sevmıssınız ve duzgun bır adammıs su ılıskılerde sıddet hakaret ve kavga dolu gunlerde tebrık edılesı cınsten
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılZarar vermekten korkuyorum
- +1 yıl
herkes sevdiğine zarar vermekten korkar... ıcınde bırazda gecırdıgınız ıyı gunler ve gecırebılecegınız ıyı gunlerın ozlemı vardır. baska bırıyle oldugunu gordugunde pısmanlık ya da uzuntu duyabılırsın bence hazır hıssettıgın zaman ona ulasmaya calıs tabı o da ıcınde hala senı tutuyorsa
mesaj atmak ya da aramak istiyor ama kendını tutuyorsun galıba?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu aralar konuşuyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Betr ol. Ve bnu bir erkk nasıl kaldryr oda ayrı bir mantik
00 Yorumlagercekten özlüyorsan ona ulas bır ıhtımal oda senı ozluyordur
00 Yorumlane kadar zamandır ayrısınız ılkkez mı ayrılık yasadınız?
01 Yorumlatelefon numarasını biliyor musun?
136 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılMuhtemelen seviyor ama kıyamıyorum ona
Soran+1 yılSeviyorum onu çok seviyorum ama beraber olmamız mümkün değil ben onun gibi birine katlanacak biri değilim aldatmamın sorumlusu da oydu aslında
Soran+1 yılO beni sahiplendikçe ben ondan uzaklaştım
Soran+1 yılDüşünce yapılarımız hayattan beklentilerimiz farklıydı o evlenmeyi hayal ediyordu karım olucaksın diyordu sinir oluyordum
Soran+1 yılHayır seviyordum diyorum ya ama evlenmeyi düşünmüyordum sorduğun buysa eğer o da evlilik meraklısı değildi ama evlenicez diyordu sürekli. Üzüldüm senin adına her açıdan zor bir durum
Soran+1 yılNeden sordun
Soran+1 yılBoşver
Soran+1 yılBir kaç ay oldu
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSevindim
Soran+1 yılBenim eski sevgilim de onu özlediğimi bilmiyor, bence o da seni özlemiştir ama yine de geri dönmeyi sakın düşünme
Soran+1 yılTekrar olmaz çünkü
Soran+1 yılBen de ama unutmaktan başka çaremiz yok
Soran+1 yılBilmiyorum sorun da bu zaten
Soran+1 yılBulamıyorum zaten yaklaşan her insanı onunla kıyaslıyorum istemeden bir türlü ısınamıyorum
Soran+1 yılBenim yeni daha 3 sene daha unutamazsam yaşayamam böyle
valla bir b*k yemişsin arkasında dur !!
02 Yorumla
Soran+1 yılArkasındayım merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılmüstahak sana iyi olmuş umarım yüzüne bile bakmaz
10 Yorumla
+1 yılBokunu çıkarma tadında bırak yıvrım ya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Üstüne 1 bardak soğuk su iç
00 Yorumla
+1 yılYattiniz mi. Nasil aldattin cinsel olarak mi
16 Yorumla
Soran+1 yılÖpüştüm sadece
- +1 yıl
Neden aldattin. Aldattin kisi ne yapti bu durumda pesini birakti mi
Soran+1 yılNedenini bilmiyorum düşünerek olmadı bir daha görmedim o çocuğu
- +1 yıl
Bir gecelik kacamak haa kesjn barda olmustur. Bende boyle kissa iliskiler yasamak isterim... daha heyecanli geliyor bana.
Soran+1 yılHmm sanırım konu bu değil
- +1 yıl
Ewet konu neydi. Sen ogrenmek istiyordun.
+1 yılBirak artık cocugu sakn cikma karsisna
03 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım peşini karşısına çıkmaya da niyetim yok zaten
- +1 yıl
İyi yaptn su anki bir heves belli yeniden birlikte olsanz yine sıkılcaksn bu kez daha kötü olursn en iyisi bu defteri kapatmak ikinz icin de
Soran+1 yılHaklısın uzatmanın anlamı yok en iyisi unutmak
+1 yılumarım bu pişmanlığın bir ömür boyu sürer
00 Yorumla
+1 yılSen tam bir kevaşesin...
00 YorumlaNasil bir kafa yapisina sahipsin :))
00 Yorumla
+1 yıloh olsun ohhhhhhhhhhhhhhh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tam dayaklıksın. :D
00 Yorumla
+1 yılÖzlemekle arzuyu karıştırma birbirine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç parasın güzelim, söyle verelim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. buzlu bademde istersn sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. domuzlar bile senden iyidir :)
00 Yorumlabır bucuk senenız sorunsuz mu gectı
00 Yorumla
+1 yılkötü yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha kullan at böyle bu işler
00 Yorumla
+1 yılYazık...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* git çocuğu rahat bırak hak etmiyorsun!!
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimi önce aldattım sonra terk ettim ama şimdi onu çok özledim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler