Ben ayrıldım ama eski sevgilimi özlüyorum?

Arkadaslar 2 ay önce sevgilimden ayrıldım 1 bucuk yıllık bi ilişkimiz vardı son zamanlarda cok tartısıyorduk artık sıkılmıstık ve ayrılmak ıstedım o istemedi ama kabul ettı sonra aradan zaman gectı ı 1 ay oncesıne kdr arada bi yazıyordu ama ben soguktum sonra konustugum kısıler falan oldu ama ben onu özledim hicbirinde onda hissettiğim duyguları hıssetmedjm onu cidden cok özlediğimi farkedip ona yazdım. Bız 11. sınıfız seneye sınavımız var. Ona yazdıktan sonra sey dedi bu sene tamamen tek odağım universite sınavı olcak , ben 1 ay öncesıne kadar sana yazıyordum ama sen soguk yapınca ben de vazgectım, universitede senle sevgili olur muyum diye kendıme sordugumda evet diyebiliyorum dedi ama su an ilişki istemeidğini söyledi sonra kpnusma bitti ben ne dusunmeliyim sizce universite sınavı bahane mi yoksa onu beklemelı mıyım? ( ben sevgili zamanlarımzıda baya trip falan atıyordum herşeye o cok kafaya takıyordu bız küsken ders calısamıyordu uyuyamıyordu bu sene ıstememe sebebi sınavı ben yine trip atarım diye sınava odaklanamamaktan mı korkuyor sizce yoksa bahane mi? )
Ben ayrıldım ama eski sevgilimi özlüyorum?