Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Eski sevgilim beni özlemiş, ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Gerçi hemen de atlamadım, telefon numaramı istedi vermedim.

Kızda alışkanlık yaptı gelip gitmek,😃

Allah Allah delirdi 🤔

Sonuçta başka birisi de olabilir diye düşünüyorum. 🤔

Gurursuz mu olsaydım 🤔
11 Eylül, 2023 Pazartesi 00.40
Ne kadar çirkin bir üslup bu böyle, hiç işin olmasın bu gibi insanlarla. Cevap vererek zaman kaybetmişsin bana göre, zamanında çok taviz vermişsin konuşma şekline bak. Saygılı olmayı öğrensin önce hanımefendi.
Engelledim zaten tabi benden yüz bulamadı çıktı takipten belki de kendisi değildi bilemiyorum olsa bile işim olmaz
Aynen öyle yaptım artık tahammülüm yok kimseye iki gün önce engelleyen şimdi merak etmiş birde öküz diyor
İnsan hayatı üzerine aldığı kararlarda net olmalı. Zamanında gitmek isteyen insan geri gelip ilgi beklediği zaman sadəcə kendini küçük duruma düşürür. Tıpkı şuanda senin düştüğün durum gibi... Olgun bir insan ol ve kararının arkasında dur dedim
Bırak sal gitsin saygısını ve kendi benligini kaybetmiş kişileri kardesim uzak durman hayırlı olur ben olsam sayar söver direk engellerdim zamanında elimden geleni yaptığım halde elimden gidenle işim olmaz der engeli basardım
Haklısın kardeşim
Sakin konuşmak daha iyi delirtiyor insanlar ☺️
Benim benzeri başıma geldi ben şutladım umrumda olmaz kimsenin geri dönüşüm kutusu değiliz çok şükür 🤗
Baş engeli affetme. At gibi giden it gibi gelir yaz, bas engeli ajajajns
Exten next olmaz 😎
Bende böyle düşünüyorum
Aslında 2018 de ayrıldık 5 ay önce konuştuk en son ama engelledim 😃
Geri dön barışın
Bununla mı yapma eda senin gözünde gurursuz biriyim de öyle değilim 😃
En son dedim
Seninle mi uğraşacağım bir gel bir git engelle ondan sonra kabadayı kabadayı konuş kimsin sen hayırdır yani adam gibi konuşma yok bağır çağır ondan sonra efendim numara yaz açık adres de vereyim mi kusura bakma o her istediğinde gel git işi bitti
Okursan anlarsın
Neyse iyi geceler bir daha yazmazsan sevinirim... dedim 😃
Kıza dedim sana değil 😃
Bugün çok yanlış anlama oldu ondan dedim 😃
Eda bu kadar bile yorum yapamaz kaç hesabımı engelledi gurursuz dedi sevgilim istemiyor dedi bende şaşkınım 😄
Senin yüzünden kaç hesap aldım be valla bu sefer pembe hesapla fenomen olur hayatına Ece diye girerek Eda Ece oluruz 😃
Engelliyorsun ne yapayım 😃
Ben sana gerçekten değer veriyorum sen sülük muamelesi yapıyorsun gerçi sitede adım çok çıktı da çokta fifi 😃😃😃
Öylesin cidden ilk bu kadar meşhur olduğumda sen destek oldun
☺️☺️
Cevap
4Cevap
engelle gitsin
Seninle mi uğraşacağım bir gel bir git engelle ondan sonra kabadayı kabadayı konuş kimsin sen hayırdır yani adam gibi konuşma yok bağır çağır ondan sonra efendim numara yaz açık adres de vereyim mi kusura bakma o her istediğinde gel git işi bitti
"İnsan hayatı üzerine aldığı kararlarda net olmalı. Zamanında gitmek isteyen insan geri gelip ilgi beklediği zaman sadəcə kendini küçük duruma düşürür. Tıpkı şuanda senin düştüğün durum gibi... Olgun bir insan ol ve kararının arkasında dur." diye yazdim ve engelledim
Ben özlerken neredeydin deseydin, önce engel at sonra numaranı verir misin yaz, yarın tekrar yazar bu söyleyeyim 😂
Dedim
İyi ettin 👏🏻
Engelledim
Nasıl sinirlenmiştir kim bilir
Bende çok sinirlendim bir şey olmaz geçiyor
Sonlarını okumadım ama başlarda güzel delirtmişsin, helal olsun aslanıma :D
Teşekkür ederim bro her libido yükseldiğinde onunla mı uğraşamam 😃
Bırakın şu toksit kişileri, giden bir daha gider, baş engeli geç ya
Engelledim ama iyi demişim
Yaşlarınız kaç ki, çok ergence konuşmalar açıkçası. Kişinin konuşmak istemediği insanı engelleyip geçmesi en mantıklısı.
Kendisi beni zaten engellemişti gelmiş numaramı istiyor Seninle mi uğraşacağım bir gel bir git engelle ondan sonra kabadayı kabadayı konuş kimsin sen hayırdır yani adam gibi konuşma yok bağır çağır ondan sonra efendim numara yaz açık adres de vereyim mi kusura bakma o her istediğinde gel git işi bitti dedim
Ben sizin yerinizde olsam direk şöyle söylerdim: "İnsan hayatı üzerine aldığı kararlarda net olmalı. Zamanında gitmek isteyen insan geri gelip ilgi beklediği zaman sadəcə kendini küçük duruma düşürür. Tıpkı şuanda senin düştüğün durum gibi... Olgun bir insan ol ve kararının arkasında dur." diye yazar ve engellerdim. En mantıklısı buydu. Tabi ben aranızdaki meseleyi ve iletişimi net olarak bilemem, karakter ve tercih meselesi.
Yazdım ve engelledim en son da
Neyse iyi geceler bir daha yazmazsan sevinirim...
konuşma tarzı hos değil yüz verme bence
Bende böyle yaptım işim olmaz dengesiz insan
Engelleme arada bir yazar sende yazarsın.
Neden gerek var mı
Hayırlı olsun😅
Ne abi ya verdim ayarı 😃
Gördüm
Seninle mi uğraşacağım bir gel bir git engelle ondan sonra kabadayı kabadayı konuş kimsin sen hayırdır yani adam gibi konuşma yok bağır çağır ondan sonra efendim numara yaz açık adres de vereyim mi kusura bakma o her istediğinde gel git işi bitti dedim
Yine de gelmiş ama kız çok kırıcı olma sen yinede
Yok abi ben çok kırıldım zamanında artık kimse umurumda değil
Zamanın dayı bilemiyorum, tabi bı konuda en doğru kararı sen verirsin
Gereksiz insanlar gerek yok
çok güzel çıldırmış
Ama bende fena yaptım 😃
Mal imran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?