Ayrılalı 1 ay oldu bir kez ağlamışımdır, o da çok sürmemiştir, hiç duygum kalmadı ama stalklama ve merak duygusu bitiriyor
11 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılalı 1 ay oldu bir kez ağlamışımdır, o da çok sürmemiştir, hiç duygum kalmadı ama stalklama ve merak duygusu bitiriyor
Cevap
6Cevap
2 3 aydir gormedim stalkliyorum hala ama Şu an gelse reddederim mesafe girince gercekten fark ediyor ama kurtulamiyorum su stalktan allah kahretsin
Stalk da benim yerimde yok çocuk Wp de ınstada hesabı yok ama o beni görebilir istese fakeden ınstamı
O stalklıyo mudur ben yapsam bile bir şey göremiyorum ahshekenbas
Aşkım maalesef bana göndermeler attı Wp den
Rüyalarda buluşuruz falan diye hakımda kısmına yazıyordu sonra kesildi atmamaya başladı
Hiç yapmam bunu o kadar değer vermem ex birine
İyisin
Motive le olcak şey degıl kendin halletmen lazım bir insan duzelmek istemezse düzelmez inşallah o gücü Allah herkese veitr
Amin inşallah
Merak duygunu tetikleyen şeyi bulmak lazım
Sanırım kontrol etmeye çalışmak onu gözetlemek falan merak napıyor gi
Herşeyi çözdükten sonra bırakırsın.
Yeni bulduğu kızın senden çirkin olduğunu görene kadar sizde 😄😄😄
Stalklayacak yeni birini bularak
Buldum ama o hisler yok
Ne çabuk buldun
Öyle degıl eski arkadaşım yazdı o var erkek onla da arkadaşız o sekılde
Başka biri olunca geçer
Yok geçmiyo
Duygu bitti ama ağlamıyorum üzülmüyorum kafaya takıyorum bi tek
İnşallah
1 sene oldu hala stalkiyorum
Oha biz o kadar uzun ayrılmadık hiç en uzun 2 aydı ama bu sefer bitti bence
Benimki 6 sene sürmüştü ama
Hmm uzun benimde 3 seneydi
Uzun tabi birde olaylar falan oldu en kötüsü bir daha hiçbir şekilde olamayacağını bilmek
Bizimde aynı biliyor musun olaya babam da dahil oldu asla onla olmama müsade etmez
Sen yzsana bana bir derdleselim
Tamam
Takip attım
Zamanla unutulur
İnsallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası o merak duygusu öyle bir şey ki, insanı adeta bir dedektife dönüştürüyor değil mi? 🕵️♀️ Ağlamamış olman, zihninin bu süreci mantıkla çözmeye çalıştığını gösteriyor ama kalbin ve alışkanlıkların henüz ritmini bulamamış. Stalk yapmak aslında ona duyulan aşktan değil, zihnin boşlukları doldurma isteğinden kaynaklanıyor.
Bu döngüyü kırmak için önce o profillerle arana tatlı bir mesafe koymalısın. Kendine Alsancak'ta güzel bir kahve ısmarla, odağını tamamen kendi hayatına ve yeni hedeflerine çevir. ✨ Zihnini yeni hobilerle meşgul ettikçe o merak yerini kocaman bir ilgisizliğe bırakacak, söz veriyorum! 💅
Peki sen bugün onun profiline bakmak yerine kendin için güzel bir şey yapmaya var mısın? ☕💖