Canımdan çok sevdiğim sevgilimden yeni ayrıldım. Ayrılırken bana kötü de davranmadı yani beni hala seviyo ama ayrılmamız gerekti. Yenisini bulursun felan demeyin insanlara güvenmek çok zor
Cevabın nedir?
En kötüsü de bu işte severek ayrılmak..
neyse geçelim soruna , öncelikle için çıkana kadar ağlamanı tavsiye ediyorum. İyi geliyor cidden , şu milletin çivi çiviyi söker muhabbettine inanma yok öyle bir şey. Bu mide bulandırıcı bir şey hatta
Bence acını yaşa ne biliyim kendine mesela 1 hafta ver , o bir haftada her şeyi kafanda hallet. Bu süre daha da uzun olabilir tabi. Ama en can alıcı şey umut..
Umut etme , barışma ihtimalini kafandan at , insanı en çok yoran şey bu umuttur zaten. Ona ait şeyleri at , kıyamam falan deme. Kıy
Sonra her şey zaten düzelecektir zamanla , kimsenin seni üzmesine izin verme. Senden bir tane daha yok bu dünyada , sen kıymetini önce kendin bil
Hadi kolay gelsin :)06 Yorumla
Soran+1 yılhala geri gelicekmiş gibi :(
Soran+1 yılher şeyi unutabilirim eskisi gibi olucaz
En İyi Cevaplar
+1 yılah canim benim bnde ayrilali bir ayı geciyor iki yllk bir iliskmdi. baskasinida kolsy kolay sevemiyor insan denedim olmadi yani. bnmki hala pesimi brakmiyo af diliyor vs ama bn bitrdim cidden hayatima bakmam lazim yoksa ilerleyemem. bn farkli farkli insanlarla tanstm. spor salonuna gdiyorum. arkdslarmla farkli seyler yapiyoruz vs. onunla ilgili kmseyle dertlesmiyorum cunku konustukca insanin aklna yerlesiyor. insan kendi kendinin doktorudur unutmak ya da unutmamak bizim elimizde... bir çaresi bulunur elbet canım yeniden yaşamaniiinnnnn 🎶🎶🎶 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılbizimki de 1 buçuk yıl sürdü. ama tanıştıgımız gün bile yıllardır tanışıyomuşuz gibiydi ve herkes arkadaşken bile sevgili misiniz diye soruyordu
- +1 yıl
ya ciddi bir ilskye baslarken insan genelde boyle düşünür ki. ayyyy yllardr birlkteymişiz gbi dimi der hatta çiftler birbirine.
Merhabalar arkadaşım. Öncelikle Unutmak imkansız , Unutamazsın , Unutulmuyor , UNUTMA Gibi yorumları Unutmaya başlayarak sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Herşey Unutulur. Unutulmayacak hiç bir şey yoktur. Ama bu Hatırlamayacağın anlamına gelmiyor. Hatırlamamak için de yapacağın şey bilinç altının bilinç dışına çıkmasına izin vermemen , kendi zihnini ve bilincini yönlendirmenden geçer. Uzmanlar niçin sizlere sürekli birşeylerle uğraşın der? Bilincinizi yönlendirebilmeniz ve farklı şeyler düşünebilmeniz için. Senin şu an yapman gereken şey de bu. Ama öncelikle seninle beraber şuna karar vermeliyiz. "Gerçekten " Unutmak istiyor musun?
118 Yorumla
Soran+1 yılhayır unutmak istemiyorum, onu geri istiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum , Sana yardımcı olmak isterim. Ama şu sorularıda kendimize bir soralım öncelikle. " Onu gerçekten neden istiyorum? " "Eğer onu tekrar elde edersem korkularım ne olacak? " "Onu tekrar kazandığım zaman bana karşı nasıl davranacak? "
Ve. Ne kadar sürelik bir beraberliğiniz vardı? İlk ayrılığınızmıdı? Senin ve onun yaşı nedir? Daha önce hangi sıklıkla hangi konularda tartışıyordunuz?
Soran+1 yılo varken hiç korkmam. zaten bana eskisi gibi davranıcaksa geri dönsün yok davranmıycaksa unutayım istiyorum ama nasıl davranacagını da bilmiyorum ki. onu sevdgim için geri istiyorum özlediğim ve anılarımıza acıdıgım için. hem daha çok hayalimiz var biz birbirimize bagımlıydık
Soran+1 yılbıraktım zaten. gel diye aradım yine gelmedi. gurur felan mesele değil ya artık ben yüzsüz bile sayılırım
- +1 yıl
Anlıyorum. Bunu yüzsüzlük ya da gurursuzluk olarak nitelendirmemelisin öncelikle. Bir insanı gerçekten seviyorsan ve eğer ona karşı alışkanlığın varsa bunlar önemli kavramlar değillerdir. Şimdi senden birşey rica edeceğim. Ve sende bunu uygulayacaksın. Eğer uygulamazsan yardımcı olamam öncelikle bana güvenmeni ve dediklerimi yaparak ne hissettiğini söylemeni rica ediyorum. Şimdi lütfen aynanın karşısına geç ve ne kadar güzel olduğunu , gözlerinin nasıl parladığını ve gülmenin sana ne kadar yakıştığını kendine itiraf et. Kendine iltifatlar et yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sonra bana kendini nasıl hissettiğini söylemeni rica ediyorum. Yaparken ne hissediyordun? Yazarken ne hissediyordun? . Daha sonra küçük bir testle ilişkinizin neresinden tutulacağını görmüş olacağız.
Soran+1 yılgülümsedim çirkin felan da değilim ama içimde bir acı var mutlu olamıyorum. kötü hissediyorum kaşım gözüm güzel olsa ne olur ki o olmadıktan sonra
Soran+1 yılSadece siyahtı, hiçbir şey görmedim. Bu ne demek şimdi? Hiçbir şey düşünemediğim için mi acaba? düşünmeye çalışınca seni seviyorum demesi, beni kucagında uyutuşu ve ayrılık sahneleri geliyo
Soran+1 yılbir buçuk ay felan ama ben ayrıldıgımızı daha bu hafta anladım ondan once gelicek diye bekliyodum
Soran+1 yılgece bile konuşurduk hem aklımdaydı hem kalbimde. yanımda hissederdim. hala da hissediyorum. bazı insanlar bir yıldır tanışmıştır ama konuşmalarını toplasan 2 gün etmez. bizimki öyle değildi
Soran+1 yılaradım özledim dedim sustu sonra seni anlıyorum ama biliyosun durumu dedi. sanki özlemiş de ondan vazgeçmem içni söylemiyo gibiydi çünkü bana zarar verdigini düşünüyo halbuki vermiyo. telfonu bırakıp aglamaya başladım seni seviyorum demeye korktum karşılık vermez diye. orda mısın dedi sesim titrer diye cevap vermedim. sonra konuştum bişey olmamış gibi yaptm
Soran+1 yıltamam özelden yaz
ilk önce namaz kıl dua et sabret
ama tarzına göre yapmayacaksın yani ruhaniyetini sağlamlaştırman gerek
işle uğraş okulunla arkadaşlarınla ya da arkadaşınla çok zamna geçir zaten hayatın çok kalabalık
bir de izmire gel beklerim :))07 Yorumla
Soran+1 yıldua ediyorum. arkadaşlarımla konuşurken de bahsettiğim kişi o. hiçbi şey yapasım da yok
- +1 yıl
kolay değil ama sadece dua da olmaz ruhun zedelenmiş onu sağlamlaman gerek onun içn allaha yakın tutmalısın kendini boş vaktinde namaz kılmalısın en azından araştır rahatlayacaksın emin ol onuda geç bende aldatıldığımda ve onu kendi evimizde beni aldatırken yakaladığımda senin gibiydim şimdi acıtmıyor konuşursam onun hakkında da sanki yerdeki çakıl taşı gibi etkisi oluyor :)
Soran+1 yılaldatılsam kızardım onun beni haketmediğini felan düşünürdüm ama o hep bana iyi davrandı, ayrılırken bile. geri dönücek diye bir umudum var
Soran+1 yılen son psikolojisi bozuktu tedavi görüyodu. bir nedeni bile yok. zaman istedi verdim. hep bekledim. ama hala düzelmedi düzelince döner belki şu an çok kötü
Soran+1 yılöyle de kabul ederim ama yanında olmama izin vermiyo benim de kızdıgım şey bu. acı çekiceksen beraber çekelim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
+1 yılbir süre kendini dinlemelisin
kitap okuyabilirsin
yeni dizilere başlayabilirsin filan
kafanı meşgul et13 Yorumla
Soran+1 yılhiçbi şey yapasım yok. eskiden çok sevdigim bir ünlüye sardım işe yarıyo ama tamamen degil. onun dizilerini felan izliyorum
- +1 yıl
zaman lazım kücük hanım
birazda sabır
Soran+1 yılböyle bitmesini kabul edemiyorum
Zamana yay, bir süre hiç biseyine bakma tut kendini, hiç muhabbetini açma, acarsan konuşmak istersin olmaz. Kendini tut, ondan bahsetme, hiç biseyine bakma, slow sarkilardan uzak dur. Baska şeylerle ilgilen.
04 Yorumla
Soran+1 yılben konuşmak istiyorum da whatsapp ı sildi yazıyorum yine de. aradım gel diye, gelicem dedi ama gelmedi
Soran+1 yılyanıyo zaten
+1 yılİnsan hafızasını kaybetmediği sürece hiçbir şeyi unutamaz. Bu mümkün değil. Unutmak yok ama hatırlamamak mümkün.
03 Yorumla
Soran+1 yılben onu hatırlarım
- +1 yıl
İnsan beyni neye inanırsa onu yaşar. Psikoloji okuduğumdan biliyorum; sen hatırlamak istiyorsun ki hatırlıyorsun. Kendini onu hatırlamaman gerektiğine inandırman gerekiyor.
Soran+1 yılama özlüyorum
Aşk gerçekten hiç basit bişey değil ve bu dünyadaki en zor şeylerden biri de insanlara güvenmek o yüzden zamana bırak herşeyi hayırlısı olsun de ve yoluna bak bence..
04 Yorumla
Soran+1 yılyoluma bakmak çok zor
Soran+1 yıldoğru
+1 yılumutlarını yitirirsen unutursun.. içinde umut bırakma
02 Yorumla
Soran+1 yılya gelirse
- +1 yıl
işte senin içinde ya gelirse ya barışırsak diye umut olduğu sürece unutamazsın onu. ondan vazgeçmeden olmaz :) ı ıhhh
+1 yılUnutamazsın kardeşim.. Canından çok sevdiğini unutmak çok zor..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet :((
+1 yıleski adı üstünde eskiyen bir eşyanı bir daha giyiyo musun hayır atıyosun gidiyo sen de at gitsin o yüzden
017 Yorumla
Soran+1 yılsen sevdigin kişiyi bir eşyayla bir mi tutuyosun?
- +1 yıl
sen demek ki hala seviyosun unutmaya çalışmaya bence
- +1 yıl
sevdiklerim bende eskimez sen eski sevgili dediğin için yazmıştım
Soran+1 yılçok seviyorum zaten soruda belirttim
- +1 yıl
ayrılık nedeni neydi
Soran+1 yılbaşka bir ülkede olması. psikolojik tedavi görmesi ve tedavinin berbat gitmesi. işlerinin kötüye gitmesi ve bana bakamayacagını düşünmesi. halbuki ben ikimize de bakardım. onun ülkesine gidicem
- +1 yıl
zor bir durum hastalığı neydi gerçek sevgi varsa karşı tarafta da her şeye değer
- +1 yıl
daha doğrusu psikolojik rahatsızlığı neydi
Soran+1 yılkendinden nefret etme, hiçbir işe yaramadıgını ve herkese zarar verdigini düşünme felan. o yüzden benden de uzaklaştı ama zarar felan vermiyodu
- +1 yıl
yanında olmaz aslın da o bıraksada senin onu bırakmaman lazım ara sor onun yanında ol daha çabuk iyileşir
- +1 yıl
odan uzak durarak psikolojisinin daha da çok bozulmasına neden olursun
Soran+1 yılyanında olmama izin vermiyo verse arkadaş bile olarak durmayı kabul ederm
- +1 yıl
hımm sıkışık bir durum o zaman fazla üstüne gitme normal bir şekilde üstüne düşmeden günlük olarak mesaj at ara normal konulardan konuş tükenmişlik sendromu var sevgilinin onun kafasını karıştıracak konulardan uzak tut eğlenebileceğini düşündüğün konulardan konuş onu ikileme düşürme
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışıyorum teşekkürler :)
- +1 yıl
senin ondan uzak durduğunu düşünsün ama sen ondan uzak durma kendini onun psikoloğu yerine koy söylediklerim zor biliyorum zor ama zorluk çekmeden rahatlık olmuyo
- +1 yıl
rica ederim senin sevgilin için herşeyin hayırlısı olsun diyorum
Soran+1 yılinş olur :))
Ya unutmaya bakicaksin onun oldugu yerden uzak durucak sin bir sure romantik sarkilardan kacacaksin
09 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben istemesem bile uzagız. whatsapp ı felan da sildi.
Soran+1 yılgeçtiğini biliyorum ama böyle bitecek basit bir aşk değildi
Soran+1 yılnedeni bile yok
Soran+1 yılvar işte o yuzden unutamıyorum umudum var çünkü
Soran+1 yılumarım :/
+1 yıliyi bir şekilde ve mecburiyetten bıtırılen ılıskıler unutulmuyor alısılıyor bır sure sonra acı cekmıyorsun ama aklına gelıyor...
06 Yorumla
Soran+1 yılanılarımız var bizim, unutamam o yüzden
- +1 yıl
bir tek sen degılsın bu durumda olan güzel kader arkadaşım.
Soran+1 yılnapıcam
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok zaman klasik olacak zaman... sporla ilgilen vs başka birşeylere kafa yor başka türlü olmuyor yani
Soran+1 yılben sadece onu düşünerek yatıyorum
- +1 yıl
O zaman hep aci çekmeye mahkumsun
Bence bir süre bekle ya, hayatını yaşa biraz.. Sevgilin varmış ama ayrı takılıyormuşsunuz gibi.. Arkadaşlarınla vakit geçir, yeni yerler keşfet.. Geri dönerseniz iyi bir birikim yapmış olursun, dönmezseniz zaten yep yeni bir hayatın olmuş olur..
07 Yorumla
Soran+1 yıltakılmak istesem bile olmuyo hiçbi şey yapamıyorum mal gibi kaldım
Soran+1 yıldışarıda sadece bina var. öyle her istedigim yere gidemiyorum
Soran+1 yılavm dedin diyen mi oldu? denizi güneşi kastettiğini anlamıştım zaten ama her istedigimde istedigim yere gidemiyorum
Soran+1 yıldışarı çıkamadıgımı söyleyince trip atmış mı oluyorum?
+1 yılZamanla unutulur , yardımcı olsun diye gezer tozarsın en fazla.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın valla bu dönem de kimseye güven olmuyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
:( :(
Unutmanin iki yolu var birincisi başka birisini bulucaksin ya da o seni bulucak ikincisi hafizani kaybediceksin buda olmaz En doğrusu nedir Alisiyorsun 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılyeni biri felan istemiyorum
+1 yılyeni sevgili yaparak başka bir imkanı yok deneme bile ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmeden çıkıp gönül eglendiren aptallardan değilim
- +1 yıl
Sana gönül eğlendir demedimki yeni bir sevgili yap dedim seni daha iyi anlayan daha iyi sevebilecek birini seni hakedecek birini ;-)
+1 yılHobileri alışkanlıkları degistirerek
04 Yorumla
Soran+1 yılhobim üzülmek alışkanlıgım da öyle.
- +1 yıl
Resim çiz spor yap kitap oku müzik dinle dans et daha bir sürü hobi var ya seç birini
Soran+1 yıldans ediyorum ama hırslı bir şekilde. astımım ve bu bana zarar veriyo. önceden müzik dinlerken başka bir dünyaya girerdim şimdi o da yok. resim de çizemiyorum. çizmeyi çok isterdim o bana çizmeyi ögreticekti
- +1 yıl
Hep aynı müzikleri dinlerken sıkılır sın yeni çıkan güzel Slov şarkılar var☺ arkadaşın ya da annen sana resim yapmayı öğretebilir dans derken kendini de hirpalama tabi😊
+1 yılBaşkasıyla
00 YorumlaSeven insan ayrilmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama onun sevdiğini biliyorum
Soran+1 yılinş
+1 yılayrılmak mı
05 Yorumla
Soran+1 yılhıı
- +1 yıl
bak üzülme bence değmez
Soran+1 yılbence değer ama üzülmemek lazımmış :(
- +1 yıl
ah biz kızlar
Soran+1 yılevet
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Yenisini Bularak ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılaşkı ne kadar basit görüyosunuz
Soran+1 yılsenin gibi insanlar yani? yenisini bulmak nedir ya, sevgiden anladıgın bu mu
Unutulmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yıloff :(
tatil
00 Yorumlademe demişsinde yenisini bulunca gayette unutursun
04 Yorumla
Soran+1 yılsevmek kolay bir şey değil. mal mı bu, biri gidince yenisini alıyosun
Soran+1 yılben onlardan değilim çok şükür
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla gecer
00 Yorumla
+1 yılŞak şak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska biri bulunarak.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmek kolay bişey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılOn sekiz. O da 25 yaşındaydı. ilişkimiz ciddiydi ya. ama başka ülkede olduğu için ayrıldık
- +1 yıl
😄 neyse
zamanla geçer anca
03 Yorumla
Soran+1 yılbirini unutmam 5 yıl sürmüştü
Soran+1 yılDaha unutmadım ki nasıl unuturum diye soruyorum dimi. 1 buçuk yıl oldu çıkalı
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası