Evliliğimiz öyle bi hale geldi ki dışardan ilgi beklediğimi farkettim. Boşanmalı mıyım?

Genç evlendim 6 yıldır da evliyiz bu düzenin kanunu mu bilmiyorum ama monotonlaştık. Çok severek evlendik, kocam bana tapıyordu resmen. Zamanla ilgi, sevgi azaldı, ilgi istediğim zaman söylüyordum, belli ediyordum ama zamanla bir şeyleri ite kaka yürütmek beni de yordu, ben de saldım. Ama bugün bir şey fark ettim, iş yerine yeni biri geldi, benden hoşlandığını sezdim normalde böyle durumlarda bir şekilde set çekerim, araya buz gibi soğuk olurum, yaklaşamazlar. Ama bu sefer öyle yapmak gelmedi içimden, ona ufak tefek umutlar verdiğimi fark ettim hatta ilgisi hoşuma gitti ve bu rezil bir durum, farkındayım cidden ve konunun karşıdakiyle asla alakası yok. Konu, benim bir kadın olarak kocamdan alamadığım ilgiye hasret kalmam. Bir şeyleri cidden ite kaka yürütmek istemiyorum daha fazla. Boşanmalı mıyım? Bir de şu var, ilişkimiz kurtulacaksa bile sürekli benim çabamla kurtulmamalı, o yüzden çabalayasım gelmiyor

Güncellemeler
13 sa
Arkadaşlar anlık gazla öfkeyle boşanayım mı yazmışım ama o işler öyle de olmuyo değer veriyorum çok değer veriyorum ama artık ona mı geçmişimize mi değer veriyorum bilmiyorum
Evliliğimiz öyle bi hale geldi ki dışardan ilgi beklediğimi farkettim. Boşanmalı mıyım?