Evlenme teklifi tektaşımı değiştridim diye ayrılma aşamasına geldik?

Lütfen hepsini okuyun yardıma ihtiyacım var. 2 haftaya nişanım var geçen hafta evlenme teklifi aldım yüzük parmağıma büyük oldu o nedenle küçültmeye gittik ben de orada diğer modellere de bakayım değişim süresi varsa dedim erkek arkadaşımın suratı düştü 2 saat mesafede bi mağazadan almış dedim direkt parmağıma uyan bişey olurda bi daha uğraş olmaz diye düşünmüştüm ondan bakmak istedim girince içeri. Neyse diğer yüüzklere bakınca yüzü düitü hiç bakmadı ben de farkedince adama dedim ki biz dışarıda konuşup gelelim. Dışarı çıktık bana nedrn değişmek istediğini söylemedin bana söyledeydin ben küçültücez dedim adamlara sen diğer modellere bakıyım dedin adamlar bana nasıl acıyarak baktı biliyomusun dedi ben de o an hiçbişey diyemedim bu kadar tepki beklemiyodum. Sonra brn açım zaten çabuk karar ver trafiğe kalmadan gidelim diye sesibi yükseltti yanımızda başkaları vardı ben de git bi şeyler ye o zaman dedim beni bıraktı gitti sesini yükselttiği için insanların arasında o kadar kçtü hissettimki krndimi tutamadım ağladım gelince özür dilerim ağlama istediğini alalım dedi bana neden sesini yükselttin diyince hemen kendinş savunmaya beni kötülemeye geçiyosun ben sesimi yükseltmiyorum dedi yine yanımdan gitti sonra brn kötüyüm bayılcan galan demeye başladı gittik bi kafeye oturduk beyefendiye neden bakmamışım kötü olmuş ilgilenmemişim. Neden başka yüzüklere bakmışım o o kadar uğraşıp seçmiş. Ben numaracıymışım rol yapıyomuşum içten pazarlıklıymışım her şeye ağlayarak sahte sahte rol yapıyomuşum yalancıymışım. Nolursa olsun bu yüzüğü değişicem dedi gittim başka seçtim değiştik. Yolda da sana inanmıyorum ben senden çok üzülüyorum emeklerim boş falan dedi. Arabadan inerken yüzüğü ona bırskmak istedim kabul etmedi. Şimdi bana yazıklar olsun ben ne kadarkötüydüm bana bi kere bişey demedin falan diyo yani elimden ne gelebilirdi gidelim yemek ye su iç kendin egel dedm gittik bi şeyler yedi içti bi de bi ara onu demeyi unutmuşum kötü diye kalktım ben hallettim her şeyi yemeğini suyunu aldım getirdim daha nr yapabilirdim. Yanlış bi karar vermek istdmiyorum lütfdn bana yardım edin napıcam hiç bilmşyorum. Bu süreci hiç heyecankı istekli yaşayamadım hep böyle üzgün mutsuzum ailem o nedenle son zamanlarda vazgeçmemi istiyo. Aynı zamanda bu hafta nişan takısı bakmaya gittiğimizde de bana dormadna bu güzel bu değil bu olsun diye konuşup durdu ve eve gelince de daha alınmamış bilezikleri lazım olursa satarmıyız diye soruyo. Annesi de bana hiç sormadna kuyumculara girdi set met sordu seçti kendi model fiyat aldı halbuki benim aklımda onlar hiç yoktu bile. Kadın sessiz sakin biri ama bana nr istediğimi sormadan direkt kendileri seçtiler.

Evlenme teklifi tektaşımı değiştridim diye ayrılma aşamasına geldik?