Sizce bu çocuk gerçekten beni mi unutamıyor yoksa başka bir kızı mı aklından çıkaramıyor?

Bir çocuk var okuldayken yürürken karşımda durup kitlenip bana bakmaya başlıyordu ben bakınca da bakmaya devam ediyordu önceden fake hesabından sürekli benim hikayemi izleyip profilimi görüntülüyordu sonra da bana fake hesabından arkadaşıymış gibi yazdı sizi ayarlayayım falan ben yok dedim ısrar etti biraz sevgilim var dedim sonra öğrendim ki başka bir kızla konuşmaya başlamış (o zamanlar bile fake'inden izliyordu) ben de engelledim fake hesabını başka bir fake tüm hikayelerimi izlemeye başladı her gün profilimi görüntülüyordu sabah beşte bile (büyük ihtimalle o fake hesap da onun) o kızla flörtken bile ben başka erkekle kol kola gezerken durup sinirli sinirli bize bakıyordu ve arkadaşı benim arkadaşıma onun unutamadığı biri var demiş
Güncellemeler
1 gü
Bir de ben ona gıcıklık olsun diye onun oturduğu bankın önünde başka bir erkekle şakalasiyordum ısırıyordum kafasını ellerinin arasına alıp başını egiyordu
Güncellemeler
1 gü
He bı de aklıma gelmişken ben onun bir kzila konuştugunu duyunca gül buketli story attım🙃
Sizce bu çocuk gerçekten beni mi unutamıyor yoksa başka bir kızı mı aklından çıkaramıyor?