1,5 sene konuşmuşluğumuz vardı instadan tanıştık. Küçük benden 4 yaş. 20 sinde ben 24 e yeni girdim. Tipşm küçük ama. Uzak mesafedeyiz de bir sürü engel. Üç ay önce beni engelledi kavga ettiğimizde birey dkdmdm
Sonra zaman geçti yazdı bana wp den. Bahaneyle. Gelecek yok dedi yaş farkı var dedi. Tm dedim uzatma haklısın. Sonra yine sildi beni yılbaşı akşamı aradı açmadım niye aradın yazdım cevap vermedi. Geri rehberine ekledi. İki ay oldu yazmıyo yani sil ozmn nuamramı niye duruyor sende? Ben sildim. Arada bakıyorum merak edip sildimi yok duruyorum hala. Amaç? Bazen aşırj özlüyorum onu ama özlesemde bişey değişmiyor yani konuşsakta hiçbir şey değişmicek. Ne önerirsinşz? Başkasıyla konuş demeyin içim almıyo kşmseyle konuşmayı hevesim kalmadı
Sonra zaman geçti yazdı bana wp den. Bahaneyle. Gelecek yok dedi yaş farkı var dedi. Tm dedim uzatma haklısın. Sonra yine sildi beni yılbaşı akşamı aradı açmadım niye aradın yazdım cevap vermedi. Geri rehberine ekledi. İki ay oldu yazmıyo yani sil ozmn nuamramı niye duruyor sende? Ben sildim. Arada bakıyorum merak edip sildimi yok duruyorum hala. Amaç? Bazen aşırj özlüyorum onu ama özlesemde bişey değişmiyor yani konuşsakta hiçbir şey değişmicek. Ne önerirsinşz? Başkasıyla konuş demeyin içim almıyo kşmseyle konuşmayı hevesim kalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
unutulmadimi unutulmuyor sürekli akılda kalıyor
Numaramı tekrar eklemesi araması dönmesi unutulmadıpımı mı gösterir sence
e yani yoksa neden yapsın bunları
Yazmıyor da ama
yazmıyor ama arıyor mu
Aramıyorda yazmıyorda
oyle ise unutmuş tur
Ama işte şunu anlamıyorum madem unutuldum hani sil ya numaramı. Bir daha iletişime geçmiceksin sonuçta niye orada kalayım ki? Erkekler çok değişik ya
değişik
Sen olsan yazmadıpını aramadığını siler miydin
O da unutamamış gibi duruyor
Evet bencede hissediyorum ama hiçbişey olacağı yok ya
Bazıları diyo unutmuş bazıları değil kafayı yicem ya
Silmemişse unutamamıştır bu kadar basit ama bunun üzerine kafa yormanız ya da onun da kafs yoruyor olması herhangi bir ilişki çabası olmadan hiçbir anlam ifade etmez. Maalesef oluru olmayacak bir şey üzerine kafa yormanın anlamı yok
Evet aynen öyle seviyo beni hissediyorum ama çaba olmadan maalesef olmadı. Çok küçğk gerçi bana göre. Ben biraz hayale kapıldım.
Yoo çok küçük değil 4 yaş farktan bir şey olmaz, 18 yaşında olsaydı siz de 24-26 olsaydınız o zaman olgunlaşmamış ne istediğini bilmeyen birisi derdim, 20 ve 24te sorun yok bence ama sizin de dediğiniz gibi çaba yoksa bir şey olmaz, tek taraflı çabadan da sonuç çıkmaz...
Kafa olarak olgunlaşamamıştı ilişki anlamında. Sorumluluk alamazdı. Kendisi dedi gelip olmaz geldcek yok yaş farkımız var diye. Ama dürekli çabalayan bendim olsun diye bişeyler o da bende istiyorum olmasını ama engelelr var diyodu
Anladım, engelleri aşmaktan ve sorumluluk yüklenmek derdinde olan biri değilmiş, demek ki yeterince istememiş isteseydi çabalardı. Siz kendi yolunuza bakın, hayat güzel dünyada milyarlarca erkek var. Tek taraflı çabanızla başarılı bir ilişki zaten mümkün değil ki.
Evet birde uzaktayız yüzyüze gelemdik napsın kendinden büyüğü çıtırlara bakar. Gerçi öyle kızdan kıza giden bi tip değildi ama zamanla değişir karakteri daha ergen
Siz de kendinizi üzmeyin biliyorum zor ama zamanla azalacaktır hisleriniz, kendi yaşınızda kafası olgunlaşmış sizin için çabalayan kişilere bakın. Hayatta mutluluklar dilerim
Ya evet farkındayım bende artık olgun birini istiyorum hani evlenmek felan. Hislerim azaldı gibi ama bazen özlem duyuyorum normal mi?
Normaldir, dediğim gibi zamanla azalacaktır ben de benzer yollardan geçtim maalesef o yüzden iyi anlıyorum ama endişelenecek bir şey yok normal, zaman her şeyin ilacı
Ne kadar zaman geçerse unuturum peki bunun bi zamanı var mı
İşte ona bir şey diyemem maalesef, tamamen size bağlı
kısa surelı yasa unutursun
Alışınca birine başkasına alışmak zor
Yaş farkı sorun olmaz bence benim için
Sence unutmuşmudur ama unutsa nuamramı silmez miydi yaa
Unutmaz benim bile 6 7 aydır konuştuğum biri var uzak mesafe unutamam
Sen nerdesin o nerde
Boş ver görüşüyoruz ama yakında gidecem yanına
Üniversite mi okuyosunuz sizde cinsellik varmıydı yani sohbet oalrak
Var tabi üniversite değil hayır
Yani yanına gidecem yakında büyük ihtimal seks yaparız