Eski sevgilimle askerden sonra buluşacağım, hala seviyorum ama güven sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

İlk öncelikle merhaba, benim yedi aylık bir ilişkim oldu, başımıza bir türlü olay geldi, bazen ayrıldığımız oldu, hüngür hüngür ağladığımız günlerde ailevi sıkıntıları vardı. Biz bununla ayrıldıktan bir süre sonra benimle tekrar konuşmak istedi, ben de gittim ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. Ondan sonra ben de kafasını toplayıp geri gelmesini söyledim ve benim o ara bir sürü sıkıntılarım vardı, babaannem olsun, dedem olsun hasta, amcam prostat kanseri ve babam bir yandan askerliğe gitmem için bana baskı yapıyordu. Bir kere buluşmak istedim, ailesiyle dışarı çıkıyordu, gözümle gördüm. Ben onu bekleyeceğime söz vermiştim, ben yemin ederim ki başkasına bakmadım, o varken de o yokken de. Sonra beni test etmek istedi, ben çam değilim arkadaşlar, kim beni test edip etmeyeceğini biliyorum. Arkadaşından bana yazdı, direkt yürümeli bir mesaj. Ben de o ara tecili bozdurdum ve gerçekten onu sevdiğimi kanıtlar dahil bir sürü şey yaptım. Aynı şekil o da ama ben de ona görmek istediğini verdim çünkü askere bu kafayla gitse kafayı yerdim ve şimdi askerden döndüm ve benimle bu hafta sonu buluşacak. Gerçekleri bilmiyor, annem ve annemin yakın arkadaşı ve ben dışında kimse gerçeği bilmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım, yardımcı olur musunuz

Eski sevgilimle askerden sonra buluşacağım, hala seviyorum ama güven sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?