Eski sevgilim beni böyle bırakıp gittiyse geri döner mi, yoksa ben mi peşinden gitmeliyim?

Bir ilişkim vardı 7 ay falan sürdü, başları harikaydı, beni her gün görmek istiyor, yanıma geliyordu, günün 10 saati net telefonda konuşuyor olurduk, görüşmesek de neyse. Bu günler bitti. Asıl olay son zamanlarda olan şeylerdi, beni görmezden gelip mesajlara gün boyu bakmayan, ben aramasam aramayan biri oldu. Ben de aramıyordum çünkü ona kırgındım ve bunu ona söylemiştim ama o olayda da üste çıkmaya çalıştı, kırgınlığımı umursamadı. Geçen son kez aradığında açmadım çünkü ondan önceki gün "müsait olunca ara" demiştim, bir gün sonra aradı, buna çok sinirlendim, tepki koymak istedim, açmayıp "bir şey mi oldu" yazdım, "yok bir şey" dedi, ben de görüldü attım ama arayacaktım sonrasında gerçekten. Bu, ona sinirlenip "ayrılalım, seninle oyalanamam" dedi. Ayrıca kimseye kolay kolay bir şey anlatamam, benim sadece ona anlattığım özel hayatımla ilgili yargılayıp "bunu bunu yapamıyorsun, daha malsın" gibisinden konuştu, sonra "Allaha emanet ol" deyip her yerden takipten çıktı. Geri döner mi sizce, hiç mi umut yok?
Eski sevgilim beni böyle bırakıp gittiyse geri döner mi, yoksa ben mi peşinden gitmeliyim?