2 yıllık ciddi düşündüğümüz birbirimizi çok sevdiğimiz bir ilişki 2 hafta önce bitti. Ben onu halen çok seviyorum. Ayrılırken biraz kötü ayrıldık kötü sözler söyledim ama sonrasında özür diledim ve hayatından çıkıyorum dedim. Bana senden soğudum artık dedi. Seni eskisi gibi sevmiyorum dedi. Evet çok yıpranmıştık son zamanlarda çok kavga ediyorduk. Benim ne aldatmam ne de bir şiddet uygulamam var. Tam tersine sürekli ilgili davrandım. Sürekli sürpriz yapardım. Biz olamayız diyordu. Gelecek göremiyorum diyordu. Ailelerimiz zıttı ama ben ailemden kaçmaya çalışıyorum açıkcası ailemde pek huzur yok. Başlarda çok kısıtlıyordum çok karışıyordum. her şey burada başladı zaten. Ben senin istediklerini yapamam böyle mutlu değilim gibi. Bi kaç kez küsmüşlüğümüz vardı. Bu konuda ona söz vermiştim ama ben yine adını ettim. İşte en son konuşmamızda biz olamıyoruz seni eskisi gibi sevmiyorum diyor. Bana senden başkasını istemiyorum diyen, senden başkasıyla olamam ıyy iğrenç falan diyen bi kızdı ve bunları ayrılmadan bi kaç gün önce söylüyordu. Telefondan ayrıldık asılnda bana sms den yazıyordu ben İstanbul dan dönüyordum dk sms net yoktu. Ödemeli attım dayanamyıp beni 10 dk sonra ara diye. Sonra aradı konuşuyoruz. Aynı şeyler biz olamıyoruz neden anlamıyorsun diye ben çok sinirlenip ağzıma geleni söyledim. Tehdit dahi ettim ağlıyordu. Sonra çok üzüldüm pişman oldum. Teli kapadıktan sonra wp den yazdım. Tamam hayatından çıkıyorum diye tehdit falan etmicem söylediklerim için özür dilerim dedim zaten bişey yazmadı. 2 haftadır da ne ben ne o bişey yazdı. Ama ben ona halen aşığım. Benden ayrıldıktan sonra sadece takipçimden çıkarmıştım. Önüme gelen kızı ekliyordum tanıdık tanımadık. Hesabım gizliydi. Hemen açmak istemedim. 1 hafta sonra açtım hesabı. Akşamında engellemiş ama her yerden wp, Instagram, Discord, steam, lol oynamışlığımız vardı ordan bile silmiş. Baya önce den de bip kullanıyorduk ordan da silmiş. Ama ona aldığım şeyleri bana geri vermeyi teklif etmedi. Sizce geri döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben herşeyin güzel olucağından eminim çünkü değiştiğimi düşünüyorum ona istediği evliliği vericem. Kısıtlamıcam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer