9 yıllık arkadaşım sevgilim oldu ama bana aşık olmadığını söylüyor, sizce iyi niyetli mi ve bu çocuğu bana nasıl aşık ederim?

Ve sonunda şans verdim, şimdi sevgili olduk yeni. Bana dedi ki ben sana yalan demeyeceğim, ben sana aşık değilim, öyle büyük şeyler de yok şu an, ilgimi çok çekiyorsun, karakterin bana uyuyor dedi ve dedi ki işte aşk diye bir şey yok, hayatına en uygun birini seçersin, yoluna onunla devam edersin, senin de karakterin, hayatın bana uygun bu yüzden inşallah uzun yıllarımız olur dedi ve ben üzüldüm. Sizce bu çocuk iyi niyetli mi ve ciddi ilişkisi olmamış daha önce 22 23 yaşında zaten ama bu önemli değil yani benimle ilgili fikri sizce ne? Bir de bana nasıl aşık olur ya, ne yapsam kendime bağlarım? Bir de şey, takipçilerinde 6 7 kızı söyledim çıkardı direkt ve dedi ki ilk hediye aldığım, ilk kez birisi için takipçilerimden kız çıkarttım falan dedi.
9 yıllık arkadaşım sevgilim oldu ama bana aşık olmadığını söylüyor, sizce iyi niyetli mi ve bu çocuğu bana nasıl aşık ederim?