Benden 7 yaş küçük biri bana aşık oldu ve yaşımı bilmiyor ne yapmalıyım?

26 yaşıma giriyorum yılbaşında. Çalıştığım yerin yanında restorantta çalışan biri var. Sürekli bana bakıyor gibi geliyordu. Başta bana öyle geliyor sandım ama arkadaşlarım da farketmiş. Çocuk çok yakışıklı ve yaşından büyük gösteriyor. Mütevazı olamayacağım ben de çok güzelim gfhdj ve minyonum. Herkes 19 falan gösterdiğimi söyler genelde. Her neyse. Birkaç aydır ne zaman kafamı çevirsem bana baktığını farkediyorum. Ordan yemek söylediğimiz zaman o getiriyor, daha özenli hazırlattırıyor ya da tatlı falan ikram ediyor. Benimle konuşmak için fırsat arıyor sürekli. Bazen çalıştığım mağazaya geliyor. Aslında çok tatlı o kadar güzel bakıyor ki. En kötüsü o benim yaşımı bilmiyor. Ben de iş arkadaşımdan öğrendim onun yaşını. Gelip bana duygularını açarsa ben senin ablanım mı diyeyim napayım bilemedim. Beni küçük sanıyor herhalde. Kalbini de kırmak istemiyorum ama 7 yaş çok fazla geliyor bana. Kendimden küçük biriyle bir şeyler yaşamak istemem. Bir iki yaş olsa gerçekten sevsem önemsemezdim ama çok fark var. Çok karışık bir durum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Benden 7 yaş küçük biri bana aşık oldu ve yaşımı bilmiyor ne yapmalıyım?