Kendimden 5 yaş küçük birine aşık oldum ne yapacağımı bilmiyorum?

çaremyokyardımedin
ben 20 yaşıma girmek üzereyim o 15 yaşına girmek üzere
normalde asla ama asla tanımadığım birine ilgi duymam. çünkü birkaç sene önce canım çok yanmıştı ve artık karşı cinse olan sevgi hissim tamamen yok olmuştu. nasıl olduysa abilerimin çocukluk arkadaşı olan birisi var ve uzun bir ara görüşemedik kendisiyle (6 7 yıl falan). kendisini abim gibi severim. yaşı 36 falan. birgün bi şekilde konuştuk görüştük ve artık bizimle beraber kalmaya başladı. kısa bir süre sonra bizi kızıyla tanıştırdı (not:eşiyle yıllar önce ayrılmış). ben ilk başta çok çekingen duruyordum kızla. ama sonra gide gele iyice tanımaya başladım ve fark ettim ki içimde bir korku ve mutluluk gibi anlamsız hisler oluşmaya başladı durduk yere onu düşünüyordum ama tamamen saf bi şekilde çünkü ben içimdeki sevgimi yıllarca paylaşamadım ve nedense yıllardır kimsye karşı hissetmediğim bir sevgi belirmeye başladı içimde. aradan kısa bir süre geçti ve fark ettimki hiç bir an aklımdan çıkmıyor hep ona sarılıp bütün sevgimi paylaşmak istiyorum tamamen saf kalbimle. ben onu ilk başta yaşıma denk sanmıştım çünkü çok olgunca davranıyor cana yakın hep mutlu biri. sonra öğrendim ki 15 yaşına giricekmiş. ama iş işten geçmişti onu düşündüğüm her an hayattan kopuyorum yaptığım işi unutuyorumçaresizlikten oturup defalarca kez ağladığımı biliyorum. işin dahada canımı sıkan yanı şimdi o kız da bizimle aynı eve taşınıyor. sadece hafta sonları görerek bile bu kadar sevgi besledim aynı evde yaşarken dahada çok besliyicem diye korkuyorum (not:Arkadaşlar ben kesinlikle ama kesinlikle kötü niyetli hiçbir şey düşünmüyorum düşünemiyorum onu tamamen saf kalbimle seviyorum duygularımı burada anlatamıyorum kelimeler yetmiyor) ona neler hissettiğimi anlatmalımıyım acaba tek korkum onu kaybetmek. eğer olumlu bir şey olursa ileride yaşanabilicek her şey için bütün ailemi tanıdığım herkezi karşıma almaya hazırım. lütfen yardım edin.
Güncellemeler
11 ay
ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri bana akıl versin kızın gönlü bende var mı bilemiyorum onu kırmadan ya da üzmeden öğrenebiliceğim bir yol varsa lütfen söyleyin
Güncellemeler
11 ay
beklemem gerektiğini biliyorum arkadaşlar ama ya o süre zarfı içerisinde o da benim yaşadıklarımı yaşarsa ve içine kapanırsa ya daha kötü olursa. bana kızmanıza ihtiyacım yok bana akıl vermenize ihtiyacım var
Kendimden 5 yaş küçük birine aşık oldum ne yapacağımı bilmiyorum?
3 Cevap