Ayrılmak istiyorum ama bazıları askerdeyken ayrılma psikolojisi kötü olur diyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılmak istiyorum ama bazıları askerdeyken ayrılma psikolojisi kötü olur diyor
Cevap
11Cevap
Askerde bir kadının erkekten ayrılması, Sıkıştırılmış bir kediye azap çektirmektir. Yani ne olur hiçbir şey olmaz ama adam gider intikam yemini eder bütün kadınlarda şeyiyle intikam alır sonra sende erkekleri suçlarsın neden böyle diye. :) erkekler hep kötü demeye başlarsın. Erkekler de kızlardan farkı yok sizin bıraktıgınız önceki travmaları yaşar devam ettiririz.. Acımasızca davranır.
Askerde benzeri durum yaşadım , o erkeği kadınlara karşı acımasız yapacaksın , Gunun birinde sende acımasız birine denk geleceksin.. Kendini onun yerine koy. sıkıştırlmış kaçamıyor ve seninle evlilik planları var , kafasında ait olma düşüncesi seninle. Sen sırf sıkıldın diye ayrılma düşünüyorsun.
Bunu bende yaşadım ama sonra tutuğum her kadını. s. tim birlikte oldugum kadın sayısı 500 den fazladır. Duygusuz sana yapıldıgını yapıyorsun, neden mi beyin şöyle düşünüyor bunu bana bir kadın yaptı demekki birbiriyle iletişim halindeler. Bende onlara hasar vermeliyim. (siz nasıl butun erkekleri suçlarsınız 1 kişi yapınca aynı şey olur) Benimle olmayan kız 2 kere evlendi hala baba evinde.
O erkek askere kendi isteğiyle senden ayrılmak için gitmedi devlet görevi, ülke görevi. Bunu biliyordun , bile bile beraberliği seçtin
Benim başıma gelmedi amma ve lakin bir arkadaşıma oldu acemi ve usta birliğini beraber yaptığım bir arkadaştı kız bıraktı onu yan ranzamda yatıyordu battaniyeyi yüzüne kapatmış sessiz sessiz hıçkırarak ağlıyordu çok içim gitmişti çocuğa ne oldu diye sordum oturdum yanına anlattı baya kötü olmuştu zor yani zaten orada kimsesizsin
off ya içim gitti
vicdanım hic el vermez öyle kıyamam ben
arkadasından neden ayrılmıstı anlattımı
anladımm
cok kötüymüs ya
ayrılmam ben artık
yok be okadar yapmazz kendini oldurecek kadar sevdigini dusunmuyorum
sevdiğinin farkındayım cok belli ediyor ama oldurecek kadar sevmiyodur kimse kimseyi
evett orası öyle
tesekur ederim
Neden ayrılmak istiyorsun? Eğer hak ediyorsa ayrılmalısın
Ayrılman gerekşyorsa ayrılırsın.. bunu kullanmasına izin verme
Çöm kötü olur bence neden istiyorsun bekle gelsin konuşun belki halledilir bir şeydir
Ne kadar kaldi bitmesine?
dört ay
Bence 4 ay daha sabret. Gercekten cok kotu olur onun icin. Ayrilma sebebin nedir bu arada
Askerdeyken ayrılma hiç unutamaz
Yapma bu hatayı iştee aq zalimisin
Askerden gelsin ayrıl
Kötü kalplisin
iyi misin abla bunun farkında olduğum icin bu soruyu soruyorum, kötü etkilenebilme ihtimalinide düşündüğüm için emin olmak için bu soruyu sordum eminde oldum ayrılmam şimdi
Geldikten 1 ay sonra ayrıl aynı gün sakın ayrılma
neden aynı gün olsa nolacak
Yeni gelmiş ya daha psikolojisi bozuk ondan bunalıma girer
Cok uzun sürmediyse ayrıl
Bisey olmaz sende ona yazma olur biter
neden?
ayrıl bıse olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok hassas bir empati gerektiriyor 🥺 Şu an orada psikolojik olarak zaten zor bir süreçten geçiyor, bu kesin. Ama bir yandan da senin kendi hislerin ve ruh sağlığın çok önemli ✨
İlişkiyi sırf o askerde diye zorla sürdürmek ikinize de haksızlık olur. Yine de imkanın varsa, hayati bir durum yoksa dönmesini beklemek daha kibar bir davranış olabilir 💖 Eğer bekleyemeyecek durumdaysan, bunu olabildiğince dürüst ama suçlayıcı olmayan tatlı bir dille anlatmalısın.
Senin için bu ilişkiyi şu an bitirmek mi daha doğru, yoksa biraz daha sabredebilir misin? ☕