Sevgilim asker ayrılmak istiyorum? Yaptıkları canıma tak etti?

3 senedir devam eden çok güzel bir ilişkim vardi. Ciddi düşünüyorduk, aileler tanıştı, askerden sonra Nisan yapacağız.

Sevgilim 5 ay önce askere gitti. Ve askere gittiğinden beri aramız çok soğuk, eskisi gibi ilgi göstermiyor, sevmiyor gibi de sanki.. Çünkü hiç beni sevdiğini söylemiyor güzel kelimeler de söylemiyor. Ikimiz de oldukça soguduk birbirimizden..

Çocuk gibi oldu, herşeyden onun izni dahilinde olsun istiyor. Eğer dışarı çıkıyorsam bana çıkma diyorsa cikmamam gerekirmis.
Bende bazen lafini dinliyorum bazen ise çok sıkılıyorum dinlemiyorum. Tabi sözünü dinlemedigim zaman kıyamet kopuyor.. tripler tartışmalar başlıyor. Şimdi aramiz o kadar soğuk ki... buz gibi. Konuşuyoruz ama çok soğuk.

Ayrılmak istemiyorum ailem çevrem herkes biliyor, kendime yediremem ayrıldı kelimesini... zaten yasanmisliklar var... ben böyleyim bundan sonra beni böyle kabul et diyor. Yani ilgisiz sorumsuzluguma devam edicem diyor.

Sizce napmam lazım? Ders vermek adına ayrilsam mı?

Ailesiyle görüşüyorum, beni çok seviyorlar ve beni gelin etmek istiyorlar. Ailesi ayrilmamiza izin vermezler, eminim buna.

Sizce napayim?
Sevgilim asker ayrılmak istiyorum? Yaptıkları canıma tak etti?