Güncellemeler
+1 yıl
Terör tehlikesi olan bir bölgeye gidiyorum. Bir de aldatılırım ya da o beni terkederse askerdeyken maffolurum. Böyle birkaç olay duydum çok etkilendim. Seviyorum niye ayrılıyorsun bir şeye mi kızdın diyor ama zaten riskli bir yere gidiyorum kafam çok karışık
Güncellemeler
+1 yıl
Hata yaptım ben ya. Ölürüm sehit olurum diye tribe girdim galiba ama simdi onu da üzmek istemiyorum zaten annem çok kafaya takıyor gideceğim yeri duyduğumdan beri buna da kafayı taktım. Bir sey olmaz korkma diyom ama huzursuz oldu kadın bir de sevgiliyle uğraşmak istemedim sanırım. Napsam ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
böyle şeyler var diye illa sen de yaşayacaksın diye bir şey yok.
Haklısın gereksiz yere sıkıntı yaptım sanırım ben
kesinlikle
Ahahss çok güldüm ya , aldatacak olan sen yan evde otururken bile aldatır. Aferin sana böyle devam edin siz
Terör tehlikesi olan bir bölgeye gidiyorum. Bir de aldatılırım ya da o beni terkederse askerdeyken maffolurum. Böyle birkaç olay duydum çok etkilendim
Dünyada neler neler oluyo herşeyi duyup etkilenip sevdiklerimizi bırakalım o zaman. Güvenmiyor muydun kız arkadaşına?
Yoo iyi bir kız aslında ama duygu karmaşası yaşadım sanırım napsam kararsızım
şu an ayrilmissin zaten hiçbir şey yapma belli ki kafan karisik oraya gidip şüpheyle yaşayacağına üzülürsün sadece olan bu. Allah yardımcınız olsun terör bolgesiymis
Teşekkürler amin. Annemin yüzünden stres yaptım gitceğim yeri öğrendiğinden beri huzursuz beni de geriyor bos yere. Yanlış yaptım galiba ben ya
Nereye çıktı askerliğin
Şırnak
Anneler üzülür elbet ama her terör bolgesine giden şehit olmaz Allah'ım sizleri esirgesin
Aslında benim için problem yok ben zaten aşırı milliyetçiyim. Herhangi bir korkum yok aidiyet duygum olduğu için. Ama arkamda bekleyen olunca geriyor biraz
Teşekkür ederim sağ olun
Kaderde ne varsa o olur.
Ben kıza ne diyim sence. Hatta yaptım galiba ben
Bilmiyorum ya guvenmiyorsan hiçbir şey deme. Eğer dönmek istiyorsan da ; terör bolgesine gidicem ne olacağı belli olmaz arkamda bekleyen biri olmasin istedim de sana guvenmedigimden değil falan de nebileyim ama duygularından eminsen böyle de. O seni çok seviyor ve sadık olabilir kimsenin kalbini kırma ah çekmek kolay değil kendini de düşün hislerini düşün ne istiyorsan onu yap
Haklısınız öyle diyeyim en iyisi ben. Teşekkür ederim size tekrardan
Ohaaa ciddi misin ama bazisinin yüzünden bile belli olur aldatacaği
Terör tehlikesi olan bir bölgeye gidiyorum. Bir de aldatılırım ya da o beni terkederse askerdeyken maffolurum. Böyle birkaç olay duydum çok etkilendim.
Yanlış yapmışsın kardeşim gerçekten seni seven birisi aldatmaz git yaz kıza gönlünü al bence
Birde haklı mıyım diyorsun kafayı yemişsin
Terör tehlikesi olan bir bölgeye gidiyorum. Bir de aldatılırım ya da o beni terkederse askerdeyken maffolurum. Böyle birkaç olay duydum çok etkilendim
Seni aldatsa bile nerden duyacaksın şimdi sen kızı aldatmışsın yazık kıza
Hayır beni tanımıyor musun aldatmadım yapmam böyle bisey terör riski yüksek bir yere gidiyorum kafam karışık
Sonuçta sende kızla sevgili olup ayrılıyorsun buda aldatmak
Ama kandırmadım onu ya da herhangi bir sekilde kandırıp faydalanmadım
Kandırmışsın işte umutlandırıp gitmişsin
Haklısın napsam ben ya
Çok yanlış bi düşünce bu herkesi bir tutmamak lazım belki çok seviyordu seni
Seviyorum diyor ama Terör tehlikesi olan bir bölgeye gidiyorum. Bir de aldatılırım ya da o beni terkederse askerdeyken maffolurum. Böyle birkaç olay duydum çok etkilendim
Allah seni ve tüm askerleri korusun böyle düşünmemelisin dönüşün varsa ve güveniyorsan bence dön affettir kendini bu ayrılmak için bi sebep değil herkes aynı şeyi yaşamak zorunda değil kötü örnekler kadar iyi örnekler de çok fazla
Arkamda bekleyen insanlar olunca huzursuz oluyorum annem gereksiz stres yaparak gerdi galiba beni
Teşekkür ederim sağ ol amin
Kiza guvenmiyomuydun
Hayır aslında seviyorum onu ama Terör riski olan bir yere gidiyorum. Kafam çok karışık.
Askerdeyim diye beni terk eder falan orada bi de kafayı buna takarım diye. Kafam karışık
Tamam, şimdi biri onla beraber olmak istese bu dusunce seni rahatsiz etmiyomu peki
Askerden sağ salim dönersem bakcam tekrardan 6 ayda sevgili bulursa yapcak biseyim yok
Cok bi bağınız yok belli ki, yoksa insan dusunmekten kafayi yer.
Hayırlı tezkereler simdiden
Yok ya iyi biri aslında hata yaptım sanırım teşekkürler