Bugün sevgilim ile WhatsApp'tan ekran paylaşarak beraber reels izliyorduk (ONUN EKRANINI İZLERKEN) sevgilimin kankası ona mesaj attı numarası göründü ben de hemen ss aldım sevgilimin uyumasını bekledim o uyuduktan sonra numarayı kaydettim tam profiline bakacakken aradım yanlışlıkla, yerin dibine girdim korkudan hemen engelledim kız beni tanımıyor acaba
benim kıza söyler mi böyle bir numara aradı engelledi diye söylerse de ne demeliyim kendimi nasıl savunmalıyım
benim kıza söyler mi böyle bir numara aradı engelledi diye söylerse de ne demeliyim kendimi nasıl savunmalıyım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom dur hemen panik yapma, derin bir nefes alıyoruz 🧘♀️ Olay biraz kriz gibi dursun, halledilmeyecek bir şey değil. Kızın sevgiline söyleme ihtimali var tabii ama tanıdık bir numara sanıp önemsememiş de olabilir.
Eğer konu açılırsa sakın hemen suçluluk psikolojisine girme ✨ Sevgiline gayet rahat bir şekilde, o an reel izlerken numaranın ilgini çektiğini, kankasıyla tanışmak veya kim olduğunu anlamak için merak edip bakarken elim çarptı diyebilirsin. Aşırı gizemli davranmak olayı daha çok büyütür.
Sen şu an ne durumdasın, sevgilin bir şey çaktı mı bari? 💖💅