En son 4/5 gün önce yazmıştı,2/3 kelime mesajlastik. Bu akşam iş telefonumu aradı açtım, xxx sen misin leyla diye kaydetmişim seni , yanlışlıkla aradım dedi, kaldım öyle. Hee tamam dedim kapattık..
"O numaralarin artik miyati doldu baska yalan bulda inanayim " de birdahakine,.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk başta bakınca dediğin gibi duruyor ama şöyle düşün. Beni neden yakın arkadaşının adıyla kaydetsin? Neden eski sevgilini başka isimle kaydederdin? Bu bakımdan düşünsene?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de söylüyorsun bak yanlışlıkla aramış
"O numaralarin artik miyati doldu baska yalan bulda inanayim " de birdahakine,.
İlk başta bakınca dediğin gibi duruyor ama şöyle düşün. Beni neden yakın arkadaşının adıyla kaydetsin? Neden eski sevgilini başka isimle kaydederdin? Bu bakımdan düşünsene?
Mutlaka baskasiyla beraberdir ama senin numaranida belki lazim olur diye kayitli tutmak istiyordur. Ben baska anlam cikarmam bu tip durumlardan
Bahane arıyor işte konuşmak için.
Evet bakınca oyle gözüküyor ama şöyle düşün. Beni neden kız ismiyle kaydetsin? Bir insan eski sevgilisini neden böyle kaydeder? Anladın mi
Ne demesini bekliyorsun ki yalan söylemiş. Öyle kaydettiğine nasıl eminsin bu kadar?
Bilmem emin değilim ben bana söylediğine bakıyorum. Eski sevgiliyi neden başka isimle kaydedersin? Birisinin görmemesi için
?