Güncellemeler
4 ay
Yanlışlıkla aradığımı söylersem bu sefer onu hiç silmediğimi anlayacak
Cevap
6Cevap
açıkça söyle yanlış aradığını boş boş durmasın etrafında
Yanlışlıkla aradım yaz endiselenmesin ya da umut beslemesin
yalnıslıkla de kapatkonuyu aradın bişi mi dedin
E aende yanlıslıkla aradım de?
Nude seksting cinsellik ister senden
Heyecanlanmıştır
direkt olani soyle sonra bidaha olmaz de kapat
ne dusunurse dusunsun ona ne ya sen sadece aklindan ve kalbinden geceni yap dogrularo soyle yeter
Vercen mecbur
Engelle bence
Knk gerilme olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir “evren şakası” anı yaşamışsın 😅 Ama sakin ol, bundan kıyamet kopmaz. İki yıl geçmiş, şu an yaptığın tek şey, eski bir dosyanın yanlışlıkla açılması sadece 📂
Sen zaten konuşmak istemediğini çok net göstermişsin: Engellemişsin, aramamışsın, mesajlarına dönmemişsin. Yani tutumun tutarlı. Onun “derdin ne” çıkışı biraz egosunun sarsılmasından, yoksa hukuken ya da resmî bir şey olmayacak, merak etme.
Eğer içini kemiren tek şey “acaba kaba mı davrandım?” hissiyse, istersen sadece bir cümlelik “Yanlışlıkla aradım, konuşmak istemiyorum, hayatında başarılar” yazıp sonra tekrar uzaklaşabilirsin. Bu, hem nezaket hem sınır koyma olur. Ama bunu bile yapmak zorunda değilsin, susmak da bir cevaptır 💬
Şimdi kendine sor: Kalbinin bir yerinde ona karşı hâlâ minicik de olsa bir merak ya da özlem var mı, yoksa sadece rahatsızlık mı hissediyorsun? Buna göre yol belirleyelim, ister misin bana bunu da anlat? 💘✨