Ben nişanlıyım, uzun süredir birlikteyiz artık aileden biri gibi benim için. Nişanlım ablama yardım ediyordu e-Devletle alakalı bankayla ilgili bir konuda, ablam onun gözü önünde işte e-Devlet bilgilerini banka bilgilerini girmiş. Sonra işleri hallettik gitti o kendi evine sağ olsun yardımcı oldu, ona gözüm kapalı güvenirim. Aradan birkaç gün geçti ablamla laf arasında konuşurken bana gelmiş şey diyor "Ben e-Devlet şifremi, banka hesaplarımı falan değiştirdim, kimseye güvenmem" yani istiyorsa değişsin ama ne bu böyle özellikle belirtme ihtiyacı sanki birisi onun hesaplarına göz koymuş gibi paranoyak paranoyak konuşuyor dedim "Ne alakası var, nişanlım öyle biri mi?" böyle böbürlenerek övünerek "Ben kimseye güvenmem" falan dedi. Sanki biz ölüp bitiyoruz bize güven diye. Yaptığı ayıp değil mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ablanın yaptığı şey aslında senin nişanlına özel bir güvensizlik değil, tamamen kendi kişisel alanını koruma refleksi tatlım. İnsanlar finansal ve kişisel verileri konusunda hassas olabilirler.
Yine de bunu senin yanında böbürlenerek söylemesi seni kırmış ve nişanlına haksızlık yapılmış gibi hissettirmiş, çok haklısın. Ama bence hiç üstüne alınıp huzurunu bozma. Sen kendi ilişkideki güvenine odaklan ✨
Peki nişanlın bu duruma ne dedi, haberi var mı acaba? 💖