Güncellemeler
+1 yıl
Peki hesap numarasını verirsem benden para alabilir mi veya bilgilerimi ele geçirir mi demiştim?
Arkadaşlar acil bı sey soracağım ortak arkadaşlarımız olan bir kız bana yazdı Instagram dan sosyal hizmetlerde çalışıyormuş. Birkaç arkadaşına daha sormuş bana da sordu eğer ismimi yazarsa devlet hesabıma 1500 lira gonderiyormus ama ilk defa böyle bir şey duydum başınıza geldi mi? Bı de daha önemlisi ben bu kıza hesabımı verirsem sadece para gönderebilir veya bilgilerimi alamaz değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka emin olmadan güvenme ben de sosyal hizmet okuyorum ilk defa böyle bir şey duydum
Devlet böyle bir şey yapmaz para yardımı için e devlete başvuru yapman gerekiyor
Ortak arkadaşlarımız da vardı aslında ama sağ ol ben de ilk defa duydum
Öyle bir şey mi varmış? E devlete girip ne yapmam gerekiyor peki bı de para yardımı için durumunun nasi olması gerek
E devlette Aile ve sosyal hizmetler kısmında yardım başvurusu varsa bakabilirsin
ama benim ailem var ailesi olmayanlara mi yardim ediliyor ordan
Yardıma muhtaç olanlara
savsavsdavasdvds
senden kaldımı ya
saf ve temiz birini bulmak gerçekten çok zor artık
Saf ve temizlikle ne alakası var bunun devlet bazen böyle şeyler yapıyor biliyorum da kızın yazması saçma geldi
peki burası yerine devlete yani ilgili kuruma sormak gelmedimi aklına
senin gibi güzel insanlar hep var olsun
Kanka sakın ha, hesap çalıntı sana yazan
Direk de ki hangi sosyal hizmet, ben arayıp sormak istiyorum de , çünkü dolandırıcılık bu
Of gerçekten mi ya ortak arkadaşlarımız da var ama onlara sorayım en iyisi
Zaten ortak arkadaşiniz olmasa seni dolandiramaz
Hayir inanma