Kız arkadaşım, telefonunu elime alıp hesaplarına girdiğimde hakkım yokmuş gibi söylenip, sinirleniyor, gizli bölgem diyor?

Kız arkadaşımla 2.5 aydır sevgiliyiz, birbirimizin hesap şifrelerini vermedik. Ben ara ara ondan telefonunu istiyorum vermiyor, o benim hesabım bana özel diye, bende zorlamadim bir gün yakın zamanlarda telefonunda Instagram'da gezerken elime aldım şu kişiyi takipten çık tanıyorum dedim çıkmadı alıp zorla çıktım sonra bir sürü söylendi yine hakkın yok ne yaptığını sanıyorsun haddini aşma su bu yine sabır dedim en son dün bir cafedeyiz telefonumun interneti bitti telefonu masadaydi o da lavaboya gitti telefonu elime aldım Instagram hesabından ortak arkadaşımız olan birisinin videoları var Vine tarzı çekiyor onlara bakıp gülümsüyordum geldiğini görmedim bir baktım aldı hemen telefonu elimden ne yapıyorsun sen ya ne hakla alıyorsun diye milletin içinde bağırdı bana canım deli misin diye sinirlendim oturdu yanıma bundan sonra bir daha yardım amaçlı bile alamayacaksin, hakkın yok bu bana özel seni ilgilendirmez dedi, ama artık surama kadar geldi madem biz ortak bir hayattayız senin özelin benim özelim mi var ne gizliyorsun böyle yok alamazsın yok hakkın değil yok benim özelim niye böyle davranıyor bu?
Kız arkadaşım, telefonunu elime alıp hesaplarına girdiğimde hakkım yokmuş gibi söylenip, sinirleniyor, gizli bölgem diyor?