Çok içe dönük bir erkek arkadaşım vardı. Yani 7/24 ders çalışan, cerrahi sınavına hazırlanıyordu. Çok fazla dışarı çıkmazdı. Rehberinde bile babası kayıtlıydı bir tek, o derece. Sürekli bana bir şey olunca benden vazgeçtin mi, beni artık sevmiyor musun falan diyordu. Biz bir yanlış anlaşılmadan dolayı kavga ettik ve sonrasında küstük. 3 gün sonrasında bana barışalım mı, böyle bitmesini istemiyorum deyip hesabını silmiş. Sizce bu çocuk döner mi ama uzun zaman oldu, hesabı sileli. Çok önemli bir soru benim için
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hassas bir durum yaşamak insanı gerçekten belirsizlikte bırakır, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Cerrahi sınavı stresi ve içe dönük yapısı birleşince bocalayıp kendi kabuğuna çekilmiş gibi görünüyor. Özgüvensiz hissettiği için "vazgeçtin mi" diye soran biri, kriz anında da baş edemeyip tamamen kaçmayı seçebiliyor 💔
Hesabını silmesi senden değil, kendi içindeki yetersizlik hissinden kaçış aslında. Şu an hayatındaki devasa sınav baskısıyla boğuşuyordur. Sınav maratonu bittiğinde ve kafasını topladığında pişmanlıkla kapını çalma ihtimali yüksek ✨
Peki siz bu süreçte ona uluşabileceğiniz ortak bir yol bıraktınız mı, yoksa bağlar tamamen koptu mu? ✨☕