Beni kimse kısıtlayamaz yol yakınken ayrılalım, kalıba kimse sokamaz o insandan ayrılırım vb dedi.
Hiç sevmiyor mu çözemedim 1 yıldır ilişkimiz var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni kimse kısıtlayamaz yol yakınken ayrılalım, kalıba kimse sokamaz o insandan ayrılırım vb dedi.
Hiç sevmiyor mu çözemedim 1 yıldır ilişkimiz var
Sevmiyor değil siz niye bir anda böyle bir kadının giyimine karışma eğiliminde bulunuyorsunuz onu anlamıyoruz hayır sanki başta uzun Pantalonlar gömlekler giyiyordu da bir anda değiştiler yani saçma davranıyorsunuz bazen sanki
İlişkinizde ciddi bir iletişim kazası yaşanmış gibi görünüyor 🥺 Bir kadının sınırlarını korumak istemesi, özgürlüğüne düşkün olması seni hiç sevmediği anlamına gelmez aşko.
Burada mesele kıyafetten ziyade, kurduğun cümlenin onda yarattığı savunma mekanizması. Muhtemelen kendini tehdit altında hissetti ve benliğimi kaybetmem mesajı verdi 💅
Ayrılmak yerine karşılıklı saygı çerçevesinde konuşmayı denemelisin. Sevgilinle orta yolu bulmak için hislerini sakin bir dille anlatmayı denedin mi hiç? ✨
Cevap
2Cevap
Sevgisini sorgulamak bu konuyla zor olabilir ama kisitlama konusuna gelince mümkün oldunca sıkıp incitmeden solemek gerek bazı kelimeler aslında bir şey ifade etmiyor ama soleme tarzı mimikler vs çok önemlidir mümkün oldukça buna dikkat etmek en doğrusu olacaktir benim düşüncem
Sal gitsin çok ciddi söylüyorum saniye düşünme
Sen onu beğendiğinde zaten açıkmışsa şimdi de onu değiştirmeye çalişamazsın eğer kapatmak istiyorsan baştan kapalı birisiyle olucaktın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?