Kız arkadaşım dışarı çıkmamdan rahatsız?

Bir sevgilim var, 1 senedir birlikteyiz. Ben 21 o 19 yaşında. Ben bir işte çalışıyorum, o ise bu sene mezundu, yksye çalışıyordu. Çok sıkışık olduğu için dışarı çıkma olanağı yoktu sene boyunca ailesi ve benden başka hiçbir şeyi yok gibiydi. Bu süreçte dışarı çıktığım ve arkadaşlarımla buluştuğum zamanlar (ayda yılda bir gün, arkadaşlarım dışarı çıkmadığım için asosyal bile diyor o derecede az çıkıyorum) çok kavga ettik. Psikolojim bozuk sınav bittikten sonra düzelecek vs diye anlaştık en sonunda. Bu süreçte ben de onun kadar sınav stresi çektim, sürekli onunla konuştum, evden çıkmadım. Ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla ve izin aldığım zamanlar oluyor, bu zamanlarda ailemin yanına gidiyorum gittiğimdeyse ister istemez akraba ziyareti yapıyorum veya iş dolayısıyla bir kez şehir dışına çıkmam gerekti orada da gittiğim şehrin bir kaç yerini gezdim (abartmadan). Sınav öncesi iş arkadaşlarım sürekli beni bir yerlere çağırıyor, evlerine oturmaya çağırıyor, yatıya çağırıyor, hepsini kız arkadaşımla vakit geçirmek için reddediyorum. Sınav bitti. Bugün iş arkadaşım evine çağırdı ve kız arkadaşıma bunu belirttim. Direkt karşı çıktı. Ben de sınav sonrası her şeyin düzeleceğini söylediğini belirttim ve kavga çıktı. Hoşlanmıyorsam yapmamalısın, gitmeni istemiyorum vs vs vs diye bir sürü şey söyledi. Sınav süresi boyunca zaten adam akıllı evden dışarı çıkmadığımı belirttiğimdeyse bunu zaten yapmam gerektiğini söyledi. Kavga sonlarına doğru eve en geç saat 10’da geleceğimi söyledi (yatıya direkt karşı). Ben de eve 10’da gelemeyeceğimi, yetişkin bir insan olduğumu ve bir işte çalıştığımı belirttim, insanların sorumlulukları olduğunu, herkesin ailesi ile birlikte yaşamadığını ve yapması gerektiği şeyler olduğunu, bu yüzden de akşam dışarı çıktıklarını, insanın sosyal bir varlık olduğunu ve arada dışarı çıkması gerektiğini söyledim. Yine de 12’den önce evde olacağımı söyledim. İlişkimizi zedelersin diyor, anlayışsız olduğumu, çok kırdığımı vs söylüyor. Hiçbir şey yapmadım. Demedik laf bırakmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hoşlanmıyorsam bitmiştir uzatmaman lazım diyor. Ben de bu durumdan hoşlanmıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Özellikle kızlar, sizce davranışım gerçekten sorun mu? Çünkü onun davranışı normal bir şey değil bana göre ve bunu normalmiş gibi lanse ediyor, kendi çevresi de 18-19 yaşında, hepsi ailesiyle yaşıyor ve gün içerisinde buluşabiliyorlar rahatça. Arkadaşlarıyla paylaştığını ve onların da beni haksız bulduğunu söylüyor. Anlamıyorum. Ne yapmam lazım?

Kız arkadaşım dışarı çıkmamdan rahatsız?