Aslında şöyle oluyor tanıştıktan bir bakıyorum hayatında hiçbir şey yok. Eğlence anlayışı , renk , enerji …
Hayatımın içine edecekmiş gibi hissetmem normal midir
Aslında şöyle oluyor tanıştıktan bir bakıyorum hayatında hiçbir şey yok. Eğlence anlayışı , renk , enerji …
Hayatımın içine edecekmiş gibi hissetmem normal midir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal.. bazen insanlari.. gözümüzde büzüte biliyoruz
Kanka onlarında ağzı kokar sabahları. Melek değiller. Çoğu igrenc ve tiksinç tanıdıkça
Artık herkes bıkmış yaşamaktan , kıyıda köşede çürümeyi bekliyor millet🫠
Iliski insani degilsin bnde oyleyim yapamiom 2 kez evlendim ayrildim flortte edemiom amg bilmiom
Bence insanlar fazla sıkıcı ben ilişki insanı olsam bile onların hayatları fazla renksiz
Ruh gibiler laaa enerjimi emiolar benim amg yapamiom bunaltiyo beni bu tek basima daha mutluyum mesela tek tatile cikicam bu yaz ohh valla🥂✌🏼
Bende öyle düşünüyorum
Fazla kız tanıyıp karşılaştığın kızları da sana eğlenceli gelen kızda arıyor gibisin
Öyle uzun soluklu tanıdığım kızlar olmadı aslında
Uzun soluklu olması gerekmez nicelik olarak sana üstün gelen akılda kalıcı kızlar olmuş.
Olmadı aslında
Zaten sen kendine göre birini bulmaya çalışmanda hata var olduğu gibi kabullendiğinde renklerin dahada güzelleşir ne demişler birini gerçekten sevecekseniz önce kusurlarından başlayın sevmeye
Normal bu iyi bişey hissetmen
İyi ama hepsi öyle gibi
Güven problemi yaşıyorsun demek
Hayır sadece bana uyumlu değiller hayatları çok sıradan bu beni sıkıyor
Aramaya devam içine yatan illa ki olur
Buldum birini ama aynıysa o da diye düşündürüyor
Normal değildir.
O kızla olmadı mı?
Henüz olmadı hislerim var sadece ona karşı sıkıcı olduğunu hissedersem ona karşıda olabilir 🤔
Doğru.
İnsanlar çok basit hayatlarına bakıyorum renk yok bana bir şey katmıyorlar ve heyecan duygusu uyanmadığı için böyle hislere kapılıyorum
Belki de zekâ seviyorsundur.
O da var ama eğlence çok seviyorum. Sıkıcı geliyorlar kızlar bana ya bir tane tanımıştım öyle sadece çok eğlenceli biriydi ama hoşuma gitmemişti sadece geriye kalan ger şeyi çok iyiydi mesela 🤔
Mükemmelik mi arıyorsun acaba?
Hayır aslında sadece biraz eğlence deli dolu olması ve bende merak uyandırması dışında beğenebilmemde lazım biraz bakımlı olsun ayrıca bu kadar 🤔
Vardır öyle kızlar ya.
Genel olarak bunlar yani çok bir şey beklemiyorum ama sıkıcılar işte normalde ben çok eğlenceliyimdir öyle olunca enerjim düşüyor 😂
Normal değil
bence normal değil
Kadınların çok sıkıcı olması dışında pek problem yok gibi aslında 🤔
Niye sen çok mu eglencelsiin sanki
Evet, benimle yapmak istediğim sportif aktivitelere bile gelmiyorlar. Onlar kadar sıkıcı olmadığım kesin