Sevgi̇li̇m yakın kız arkadaşına güzeli̇m di̇yor normal mi̇?

Benim yakın kız arkadaşım sevgilimin de en yakın arkadaşı. Aramiz bozulduğunda falan yardimci oluyor bize her sekilde ama sevgilimi benden kıskanıyor aramıza mesafe koydun diyor ona. Sevgilim ona cok değer veriyor aralari bozuldu ve çok üzüldü. Sevgilim bana gonderdigi bir ss de ona güzelim yazdığını gördüm. Normal mi bilmiyorum ama çok kötü hissettim. Bana bile birkac defa güzelim dedi bu zamana kadar cok değerliydi benim icin güzelim kelimesi. Ne yapmam gerek bilmiyorum kendimi iğrenç hissediyorum. Ne yapmam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ayrılmak bilmiyorum kolay degil sevgilimin beni sevdigini biliyorum fazlasiyla da hissettiriyor. Ama ona cok yakın istemiyorum bunu. Ama kız da en yakin arkadaşım böyle düşünmem yanlışmış gibi geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle konuştum bu durumu. Empati yapması gerektiğinden bahsettim nasıl hissederdin diye sordum. Önce kıskandığım için güldü sonra anlayışla karşılayıp gönlümü aldı. Daha cok dikkat edeceğini söyledi bu tarz konulara. Yakın kız arkadaşımla konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum. Sevgilimle aramız iyi şu an.
Sevgi̇li̇m yakın kız arkadaşına güzeli̇m di̇yor normal mi̇?