Eski sevgilim ayrıldıktan hemen sonra başka kızla sevgili oldu, gerçekten aşık mı yoksa beni unutmak için mi yapıyor?

bir yıllık sevgilimle her şey çok güzel ilerlerken bir anda kız şakası yapması üzerine büyük bir kavga ettik ve ben bunun üstüne ağladım fakat sevgilim yanıma gelmeyi geç arkadaşlarıyla kahkaha atarak karşımda eğlendi. O kadar kötü durumdaydım ki birbirimizden hoşlanmadığımızı açıkça dile getirdiğimiz kız bile yanıma gelip yardımcı olmaya çalıştı. O günden sonra ayrıldık kendisi ayrılmak istemedi, arkadaşları barıştırmaya çalıştı fakat ben çok kırıldığım için iletişim kurmayı reddettim. Üç gün sonra hesabına baktığımda yeni kızlar gördüm. İki hafta sonra da bana flört yaptığını benden artık soğuduğunu ve bir daha barışmayacağına dair bir şeyler söyledi (benim ona yazmam sonucu değil kendisi bana bir anda yazıyor). O günden sonra o kızla yapamadı ve tekrar benim hesabıma bakmaya yanıma gelip konuşmaya başladı. Aradan iki hafta daha geçti ve onu bir kızla gördüm (kızla görmeden üç dört gün önce benim hesaplarıma bakıyordu). Kızla gördükten sonra da bir kez konuşmaya çalıştı fakat benden karşılık görmeyince bıraktı (barışmak amaçlı değil bir konu üzerine benim söylediğim bir şeye cevap verdi). Bu kişiyle gerçekten çok şey paylaştık. Ben onun ilk ilişkisiyim ve ailesindeki herkes beni tanıyordu. O da benim ilklerimi yaşadığım kişiydi. Şimdi beraber gördüğüm kıza bir sürü şeyler yapıyor (o kızla da yapamadı ayrıldılar ama peşinden koşuyor ve barışmak için her şeyi yapıyor). Sizce gerçekten o kızı seviyor mu yoksa beni unutmak için mi? Cevaplarınız çok önemli

Eski sevgilim ayrıldıktan hemen sonra başka kızla sevgili oldu, gerçekten aşık mı yoksa beni unutmak için mi yapıyor?