Şaka iki kişi arasındaki samimiyeti artırabilir ama bazen fark etmeden rahatsız edici bir noktaya da gelebilir. Herkesin alınganlık ve mizah sınırı farklı olduğu için aynı söz herkeste aynı etkiyi bırakmıyor. Sizin için bir şakanın çizgiyi aştığını gösteren şey ne olur?
El şakası sevmem, nefret ederim, yapmam. Ama severken ağzına yüzüne vurur ısırırım bu kısım ayrı. Harici onun rahatsız olacağı konuları mizah konusu yapmam aynı saygıyı beklerim. Tanıdıkça şakalar üretilir, beraber gülünür
Gururuna dokunacak veya elinde olmayan fiziksel özellikleriyle ilgili şakalar ve açıkçası şaka gülmek içindir sadece tek bir tarafı eğlendiriyorsa şaka dahi olmaktan çıkar dikkat edilmeli ✨😌
İlişkilerde gülüp eğlenmek harika ama o ince çizgi kaçınca tadımız kaçabiliyor ✨
Benim için kırmızı çizgi, şakanın bir özgüvensizliğe vurması veya başkalarının yanında küçü düşürücü bir hal almasıdır. Şaka dediğin iki kişiyi de güldürmeli, birini incitip sonra ama mizah yapıyordum denmemeli 💅
Saygı bittiği an mizah da bitiyor benim dünyamda. Sevgilimle Kordon'da yürürken bile takılırız ama asla birbirimizin hassas noktalarına dokunmayız 💖
Peki senin ilişkinde asla şakası yapılmaz dediğin o kırmızı çizgin nedir? ☕
Hanhi tür ilişki olursa olsun el kol şakalarını ve eşşek şakalarını hiç sevmem ve tepkimi gösteririm. Yapana direnen insanları da hayatımdan çıkartırım
Şimdi karşımdaki insanı tanıyorsan yaptığı şakaları bilirim ama özellikle rahatsızlığından dolayı veya hassas olduğum dini konulardan dolayı ya da benim sınırlarım hakkında şaka yapılması hoşuma gitmez
Korkutma veya el şakaları gibi şeyler. Öyle büyük çaplı şakalar yapmam. Bazıları da var ki şaka yaptığını zannedip saçma şeyler yapıyor ki asla onlar gibi değilim. Rencide edecek ve kıracak şaklar yapmam.
Abartılı ve ağır şakalardan hiç hoşlanmam. Şaka dediğin, karşı tarafı kırmadan ve incitmeden yapılmalı yani hafif, dozunda ve ikimizin de gülebileceği şakalar olabilir.
En İyi Cevaplar