Sabah izledim bir vidyo, adam koskocaman yaptığı kartopunu uyuyan eşinin suratına bi anda atıverdi. Gulemiyorum bile çok sinirlerim bozuldu. Birden kadının yerinde hissettim kendimi. Sanırım kıyameti koparırdim:)
Ben genel olarak şaka yapılmasını sevmiyorum ya pek hoşlanmıyorum öyle şeylerden herşeyin bir sınırı olmalı bence her şey dozunda iyidir şakayı kaldırabilirim ama öyle eşşek şakası boyutundaysa hiç hoşlanmam bende yaparım ara sıra sevdiğim insanlara ama dediğim gibi her şey dozunda güzel
Hanımefendi, genel olarak sana sevmem. Espri yaparım, eglenceli biriyimdir istedigim zamanlarda ancak şaka adi altinda aptalca sözler ve davranışlarına tahammülüm yok. Tepkimide fazlasiyla sert veririm. Karşı taraf pişman olur.
Dedigim gibi espri severim, sohbet ederken akışa göre iki tarafında anlayacağı seyler yapılırsa hos olur ancak el kol sakasi veya yalanla yapilan saka adi altinda sacmaliklara tahammülüm yok.
Biz Sevsek de sevmesek de hayatın gerçeklerinden biri. Küçük büyük çoğu insanın Bilerek ya da bilmeyerek yaptığı veya maruz kaldığı bir durum bu. Saygı çerçevesinde hayatı renklendiren unsurlardan biridir benim için