El kol şakaları hiç komik değil, aşırı da seviyesiz.
Mahreme dair garip şaka yapar erkekler, asla kaldıramam. Banane yahut size ne benim özel yaşamımdan?
İkili ilişkilerde şakasına bile olsa bir üçüncü şahıstan övgüyle bahsedilmesi çok aşağılayıcı bir durum, kimse bunu hak etmiyor bence şakasına da olsa.
Küfür içeren seviyesiz şakalardan hep nefret ettim.
Son olarak dış görünüme dair gereksiz şaka ve esprilerden de nefret ederim. Bir kara komedi olan Recep İvedik zihniyeti, ancak filmlerde çekilebilir...
Bu durumlara tepkim ise genelde tepkisizlikle uzaklaşmaktır, soğurum. Ağır durumlarda herkes gibi tepki verebilirim.
Ailem ve sevgilim konusunda şaka kaldıramam değil ona tenezzül edeni ayağa kaldırmam. Onun dışında bana şaka yapabilecek insan sayısı zaten 10 kişi bile değil. Onlar da ne sınırlar içinde ve nasıl şaka yapacaklarını bilirler. Onun dışında yok patronummuş yok oymuş buymuş gelip bana şaka yapamaz bende müsade etmem. Bir de el kol şakaları var beni tanımayan yapmaya kalkışınca fiziki tepki görüyor. Ona da yapacak bir şeyim yoktur.
Belli başlı hassas olduğum konular var çünkü bir konuda hassassam o konuda çok doluyumdur. Öncelikle sevgilim ve sevdiklerim konusunda şaka kaldıramam. Daha sonra gururum ve mesleki kariyer olarak şaka kaldıramam. Kafaya takan bir yapım vardır, belli etmesem de... Bu yüzden beni birazda olsa tanıyan birisi hangi konularda zerre şaka kaldıramadığımı bilir, bilmelidir.
Şaka yapmayı ve yapılmasını seven biriyim ama herkesin kırmızı çizgileri vardır orada dikkatli olmak gerekir. Ben hassas olduğum ya da zayıf noktalarımla ilgili konularda şaka yapılmasını kaldıramam.
Sevgili yakıştırmalarını kaldıramam. Hele de hemcinsim tarafından yapılıyorsa kan beynime sıçrıyor. Bir kaç gün önce böyle bir olay oldu ama büyümemesi adına sesimi çıkarmadım. Tekrarı olursa tepkim çok daha farklı olur. Neden bazı hemcinslerim kendini böyle küçük düşürüyor anlamış değilim. Hayır sen çöpçatan mısın nedir bu sürekli birilerini yaftalamak. Sanki erkek ve kızların tek meziyeti sevgili olmakmış gibi sürekli bir iğneli laflar. Goygoy yapan insanlar benden uzak Allah'a yakın.
Ailem bide sevdigim insanlarin fiziksel ozellikleriyle ilgili saka yapiliyorsa icimden canavar cikiyor. Hic kimse benim yanimda fiziksel konularla ilgili saka yapamaz. Bana yapiliyorsa sorun yok ama yanimdaki kisiye yapiliyorsa musaade etmem