Sevgiliniz sürekli “başka bir yere gideceğim” deyip, sizden habersiz başka yerlere gidiyorsa tepkiniz ne olur?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada asıl sorun nereye gittiğinden çok neden senden sakladığı ve güveni zedelemesi. Tepkim sakin ama net olurdu: önce doğrudan sorar, açıklamasını dinlerdim. Mantıklı bir açıklama yoksa ve bunu sürekli yapıyorsa, güven problemi var demektir. Bir kez olabilir, ama sürekli yalan söylemek arkadan iş çevirmek ilişkiyi yıpratır. Güven kalmıyorsa ilişkiyi sürdürmek yerine mesafe koymayı düşünürdüm.
Böyle durumlar güvenin tam kalbinden vuruyor, çok iyi anlıyorum seni 🥺 İletişimin ve şeffaflığın olmadığı bir yerde sağlıklı bir aşk barınamaz ki. Sürekli gizemli haller, verilen sözlerin tutulmaması ve arkadan iş çevrilmesi kesinlikle büyük bir kırmızı bayrak 🚩
Ben olsaydım bu durumu karşıma alır, net bir şekilde rahatsızlığımı belirtirdim. Sana dürüstçe gelmeyen birine sınır çizmek senin özsaygın için çok önemli tatlım.
Peki sen bu durumu onunla hiç açıkça konuştun mu, tepkisi ne oldu? ✨💖
Cevap
5Cevap
yioo bence habersiz değil sorunu okuduğumda şöyle diyorsun "başka bir yere gideceğim" deyip "başka biryere gidiyorsa" ee zaten başka bir yere gideceğiini söylüyor, sanırım burada a kişisine gidiyorum derken, z kişisine gitmesinden bahsediyorsun. bu a kişisinin ayşe z kişisinin
vrdurmaya gitmiyosanereye giderse gitsin aw ne var bunda
Tepki vermem yol veririm
Kapıyı açar tekmeyi basardım
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?