Sevgilisi olan arkadasa asik olmak?

Su an hangi duyguyu hissttigimi bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ama olayin bir de gecmisi var. Üniverste 1 sinifa yeni baslamistik 6-7 kisilik bir grubumuz vardi hazirliktan surekli beraber takiliyorduk iclerinden bir tanesi cok dikkatimi cekti bayagi hosuma gitti. Ben hoslandigimi tam belli edeyim derken baska birisiyle konustugunu ogrendim o * butun hevesim kirildi hatta bir kac gun bayagi kendimle mucadele ettim ama karismamaya karar verdim. Sonra aradan iki yil gecti bu sure zarfinda ondan sogumak icin kotu ozelliklerini gorup sogumaya calistim bir ara konusmadim onla takilmamaya basladim falan ama sonra bolumde yanliz kaldigini ve ona haksizlik yaptigimi dusundum yaninda olmaya basladim ama artik arkadascaydi. Özellikle bu sene daha da cok vakit gecirmeye basladik sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum ben yok diye tahmin ediyordum. cunku hic anlatmiyordu bende somamistim sonra telefonunda birisi ariyor arada sirada yani sevgili gibi degiller anladin mi sonra ben bunlaro gorunce ve bir gun onu okuldan almaya geldiginde icten ice kiskandigimi farkettim ama gercekten sevgili gibi degillerdi sonra onu tanidikca aslinda uzakta aradigim kizin o oldugunu farkettim dusuncelerine asik oldum diyebilirim. sonra dayanamadim sordum ve sevgiliyiz dedi bende oyle durmuyosunuz dedim oda ben isim kiymaktan hoslanmiyorum bu durumdan menmunum dedi ama o seni sevgilisi olarak goruyor dimi dedim bayagi dedi sonra konustuk biraz liseden arkadasiymis falan anlatti ve mantiksal bakiyor olaya aile yapisi falan onlarin hepsini dusunerek onunla beraber ve bir ara o tam evlenebilecegim birisi demisti. Simdi benim durumum bok gibiyim kendimi ondan alikoyamiyorum rahat birisi ayni zamanda cok tutucu birisi yani saclariyla oynayabiliyorum ama aramizda hep bir mesafe var arada sirada operim cunku izin vermiyor. Simdi 2 yillari icin bulusacaklar. onu uniden sonra konusacagim insanlardan goruyorum ama bu duygu da cok berbat. Kendimi cok kotu hissediyorum el atin
Sevgilisi olan arkadasa asik olmak?