Yaklaşık 2-3 sene önce bir çocukla konuşmuştum (1 hafta falan) ilk adımı da o atmıştı ama sonra neden bilmiyorum ama ghost yemiştim ben de uzun süre kafamda takıntı yaptım 7 ay sonra cesaret edip tekrar yazmaya karar verdim dönüş yaptı ama sonra yine ghost yedim inanılmaz bir çöküş yaşamıştım her neyse olaydan 1 yıl sonra başka şehire taşındım şehirdeki 2. yılımda sınıfa yeni bir çocuk geldi ama çocuk önceden ghost yediğim çocuğa inanılmaz benziyordu. Doğal olarak gözüme çekici geldi yalan yok tarzı olsun saçı olsun yüzü olsun enerjisi bile benziyordu. Çocuğu beğenmemin asıl sebebi belki de önceki çocuktur bilemiyorum ama çocuğa nasıl yaklaşmalıyım ya da bir şey yapmalı mıyım? Çocuğun yakın arkadaşının hasımı benim exim dolayısıyla zor gibi bilemiyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eski travmalarının gölgesini yeni bir insana yansıtmak çok insani ama bir o kadar da tehlikeli bir durum tatlım ✨ Bak, bu yeni çocuk sadece benziyor diye ona şans verirken geçmişteki o çöküşü tekrar yaşama riskini satın alıyorsun.
Üstelik aradaki ex ve hasım durumu da tam bir drama fırtınası! Bence adımlarını çok sakin at. Önce onu geçmişteki ghoster çocuktan bağımsız bir birey olarak tanımaya çalış 💖 Sen bu karmaşaya gerçekten hazır mısın, yoksa sadece eski defterleri kapatma arzusu mu bu? 💅