Eşimden midem bulanıyor belki beni suçlayacaksınız ama eski çekim yok, sevgi olduğunu da düşünmüyorum, hoşuma gitmiyor ama maddi açıdan da ona muhtacım ne yapabilirim
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Düzeltilecek bişe var mı konuşsan vs
Tiksinti duyacak konu ne yıkanmıyormu üstü başımı kötü
boşan sende hem sevmiyorsun hem muhtacım diyorsun. çalış kendi paranı kazan
Seni suçlamak veya yargılamak kesinlikle benim haddim değil çünkü bir ilişkide sevginin bitmesi, hatta zamanla tiksinti ve mide bulantısı gibi çok ağır bir duygusal yabancılaşmaya evrilmesi insanın tamamen elinde olmadan gelişen sarsıcı bir durumdur. Bir kadının artık tenine dokunmak bile istemediği, varlığından rahatsız olduğu bir erkekle aynı evi paylaşmak zorunda kalması başlı başına bir psikolojik işkencedir; üstelik buna bir de maddi muhtaçlık ve çaresizlik eklendiğinde o ev bir sığınak olmaktan çıkıp tam bir hapishaneye dönüşür. Yaşadığın bu sıkışmışlık hissini, "Gitsem gidemiyorum, kalsam kalamıyorum" araftalığını çok iyi anlıyorum ancak şu anki o çaresiz psikolojin seni ömür boyu bu eve mahkum etmeye yetmez.
Neden artık eşini sevmiyorsun değişen ne oldu
Eşin iyi bir insansa otur oturduğun yerde beterin beteri var
Neden çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmuyorsun böylelikle kimseye muhtaç kalmazsın keza kimse sana bakmak zorunda da değil
Tüm gün sadece yoruluyorsun para karşılığında
Bu sayede kimsede minnet etmek zorunda kalmayacaksın bu bağımsızlık ve özgürlüğü bir kere deneyimledigin zaman ne demek istediğimi anlayacaksın ayrıca dediğim gibi kimse sana bakmak zorunda değil biz kadınlar da bir bireyiz hayatımız ve konforumuz başkasının insafına kalmamalı insanlara o zayıflığı vermemelisin güçlü olmalisin
Peki çalıştığında sapık tacizci yoneticilere maruz kalmiycakmi?
Tabi ki hepimizin başına gelebilir böyle şeyler ama en azından para karşılığı kocasına yapmaktan iyidir hemde igrendigi halde bunun adına başka bişey deniyor ama şu an söylemek pek uygun olmaz her kadının biraz onuru ve gururu vardır diye düşünüyorum
Çalışmak zor gençliğimde çalıştım zaten çalışmamak için evlendim
Saçma bir kafa yapısı bilmiyorum daha çok gencim henüz yirmi yaşındayım ve az bir çabayla iyi bir işe sahip oldum sözlüm benden neredeyse 8 yaş Büyük ama hiç bir zaman ona muhtaç ve minnet eden biri olmadım o da asla sınırını aşmadi bu senin tembelliğinden kaynaklanıyor maddi açıdan bağımsız olmak bir kadın için çok önemli çalışmadığın sürece her zaman başkalarına minnet ederek ve muhtaç halde yaşamak zorunda kalacaksın kendi kararın bir şey diyemeyeceğim o yüzden
Senin dedigin şuna çıkıyor bir kişiye minnet etmemek için çalışıp bir çok ahlaksiz kişiye minnet ederim.
Ne yani çalışıp kendi emeğinle para kazanınca başkalarına mi minnet etmiş oluyoruz ne saçma bir düşünce yapısı bu senin o bahsettiğin iş başka bi iş ben normal bir işten bahsediyorum seni duyanda afedersin pavyonda çalış dedim sanacak
Bu zamandaki yoneticler pavyondakilerden daha ahlaksiz buna emin olabilirsin. Calisan kadına kötü gözle bakan cahil liyakatsiz yönetici ordusu dolu çoğu işyerinde. Kadınlara karşı büyük operasyon var istediklerini alamadıklarında iş cikisiyla tehtit edenmi dersin korkutanmi dersin? İnsanların borcunu harcını bilip ise ihtiyaci olmasından dolayı faydalanmak isteyen mi dersin? Olaylar büyümesin diye ailelerinin başı belaya girmesin diye korkup susan bir dünya kadın kiizmi dersin? Daha anlatayyimmi? Daha 20 yaşındasın görecek çok şeyin var
Tabiki kadınlar çalışmasın demiyorum ama Allah kadınlarımızı çalışmaya muhtaç etmesin çok zor sartlar iyi günler ✋
Ne oldu bu duruma geldi birzamanlar yanıp tutuştuğun kişiden neden bukadar nefret oluştu
Evlilik terapisine gidin düzelmiyorsa bul birini tekrar evlen
Siz nereden ürediniz tam olarak söyleyin de taşlayalım
Evlilik yolunda sizi de görmek umarım nasip olur eşin bar gitmene izin verecek mi göreceğiz
Çok şükür sizin döl yuvası mekanlarda sürtmüyoruz
Maddi açıdan bu an önce senin üstüne biseyler geçirmesi ni kendini sağlama almak istemisin
yani sen böyle giderse başkasıyla da olursun
büyük ihtimalle çok severek evlenmedin
Birden olmaz denekki seni tiskindirdi
Eve gelince uyut bolbol yemegine birseyler karisyir
Evlikler genelde bu durumda. Knsmk istrmsn
evlilik beni cok korkutuyor
Güzel aslında ama artık bar hayatın bitiyor
anladım hiç gitmedim.
barisirsinuz duzelir sabrretya
Kaç yıldır evlisin
Sana olmayacak başka şeyler kalır gibi
Meslek edin
Başka zengin koca bulamaz misin
Niye peki
Oyuna devam 🤗
Ne zamandır evlisiniz
Boşanmaktan başka çaren mi var sanki
Niye evlendin üstelik yaş baya genç gibi
Maddi açıdan baya iyi
Kaç yaşında evlendin sen
İçine üç harcli girmiş senin
Nerede yaşıyorsun
Zor bir durum
Çalışmalısın
Hayır asla
Boşanmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissettiğin için asla kendini suçlama, kalbinin sesini dinlemek en doğal hakkın. Zaten tükenmiş bir evlilikte sırf maddi kaygılar yüzünden hapsolmak insanı ruhen çok yıpratır.
Şu an odağını eşine değil, tamamen kendi özgürlüğüne vermelisin. Gizlice bir birikim yapmaya başla, yeteneklerine uygun iş fırsatlarını araştır ve gerekirse hukuki haklarını öğren. Kendi ayaklarının üzerinde durdukça o özgüven sana yol gösterecektir.
Peki, seni finansal olarak biraz olsun rahatlatacak küçük bir adım atmaya hazır mısın? ✨✨