Evleneli 9 ay oldu, evin maddi yükü benim üstümde, borçlarımız var eşime sürekli maddi destek çıkıyorum, yoruluyorum ne yapmalıyım?

Merhaba, 9 aylık evliyim. Evlenme aşamasında eşim iş kurdu üstüne düğün yaptık. O dönemde baya borçlandık. Kira vermemek için ailesinin evinde oturuyoruz. Masraf olmasın diye ben çok fazla eşya da aldırmadım ailesinin eşyalarını kullanıyoruz. Evlendiğimizden beri de evin tüm maddi yükü benim üstümde. Ayrıca eşim her sıkıştığında ona para veriyorum. Maaşımı görmüyorum desem yeridir. Önceden biriktirdiğim altın ve düğün takıları vs her şeyi sattık. Aracımız vardı sattık iki defa kredi çektim eline verdim. Çünkü piyasa kötü ve yaptığı işi toparlayıp piyasada tutunmaya çalışıyor. Eşimin gözü gönlü tok benden de hiçbir şeyini esirgemez. Ancak bu kadar maddi olarak erkek gibi her şeyi benim üstlenmem zoruma gidiyor. Sizce bir kadın bir erkeğin bu kadar maddi yükünü çekmeli mi? Şimdi yine para istedi borç olarak ama ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Evleneli 9 ay oldu, evin maddi yükü benim üstümde, borçlarımız var eşime sürekli maddi destek çıkıyorum, yoruluyorum ne yapmalıyım?