4 ay önce boşandım. Çalışmama rağmen yettiremiyorum hiç bir şeyi. Kocam nafakasını ödemiyor doğru düzgün. Ne yapacağım?

Kocamla 4 ay önce boşandım. En yakın arkadaşımla kendi yatağımda bastım onları. O olayı yasadığım zaman 3 aylık hamileydim bebeğimi düşürdüm o derece. Boşandım psikolojik olarak zor dönemlerden geçiyorum. Evimiz zaten kiraydı evin kirası 10 bin lira. Bu psikolojiyle sabah kalkıp iş aradım buldum da ama hem iş cok ağır hem de maaş çok az. Evin kirası elektrigi gıdası yol parası derken kızım da benimle sefalet çekiyor. Ona iyi bir anne olamadığımı düşünüyorum. Çünkü bugün ona sevdiği istediği botu alacak param yoktu anlattiklari içimi yaktı hala kafamin icinde sozleri. Mutsuzluktan ve stresten saclarım döküldü gerçekten. Kocam denecek mahlukat dogru duzgun nafakasini ödemiyor ödedigi para da para değil zaten 500 tl şaka mıdır? Hem durum yok diyor hemde beni değiştiği kadınla tatil tatil geziyor instagramda paylasimlar yapiyor.
Ben çok mu çirkindim ki beni aldattı basima bunlari getirdi. Ben onun icin ailemi ciğnedim.
Daha fazla dayanamiyorum. Hem kendimi hem kizimi da alıp bu dünyadan gitmek istiyorum. inth etsem Allah Affeder mi 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Dediginiz gibi Belediye ve Valilik icin yuz yuze konusmak istedim beni sosyal yardimlasmaya yonlendirmislerdi oraya gittim derdimi anlattim sadece komur ve erzak yardimi yaptilar o da devamli degil
4 ay önce boşandım. Çalışmama rağmen yettiremiyorum hiç bir şeyi. Kocam nafakasını ödemiyor doğru düzgün. Ne yapacağım?