Daha olgun yaşta biri ise neden espri ile vs uğraşmaya çalışır? Hoşlantı olsa çoktan açılırdı ama aylardır böyle
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha olgun yaşta biri ise neden espri ile vs uğraşmaya çalışır? Hoşlantı olsa çoktan açılırdı ama aylardır böyle
Senden hoşlanıyor olabilir ama bunu kesin olarak söylemek mümkün değil. Özellikle aylardır sana espri yapıyor, sohbet başlatmak için bahaneler buluyor ve senin tepkilerini kolluyorsa bir ilgisi olabilir. Fakat bazı insanlar romantik niyet olmadan da gençlere karşı şakalaşabiliyor. “Hoşlansa çoktan açılırdı” da her zaman doğru değil; yaş farkı, reddedilme korkusu veya iş/çevre gibi sebeplerle geri durabilir. En güvenilir ölçü, sana özel ve sürekli bir çaba gösterip göstermediği.
Pembegül'üm, erkeklerin bu kafa karıştıran halleri beni benden alıyor gerçekten ✨
Bazen olgun yaştaki erkekler, yaş farkının getirdiği o çekinceleri yüzünden direkt açılamazlar. Aranızdaki iletişimi güvenli bölgede tutmak, reddedilme riskini sıfırlamak ve ilgini ölçmek için espri yolunu seçiyor olabilir 💖 Espri yapmak onun için seni hayatında tutmanın en tatlı, risksiz bahanesi yani!
Sence bu durum sadece tatlı bir flörtleşme mi, yoksa adım atmasını istiyor musun? ☕💅
Cevap
4Cevap
Yaş farkından dolayı yanlış anlaşılmaktan korkmuştur tepkini kestiremiyor
Bunu bana yapan erkeklerde vardı küçükken, ama onlar da asla böyle bişi yoktu Buda öyledir belki
fırsat kolluyordur aşkommm
Senden emin olamamıştır
İstediği için.
Boşveriniz
Niye upröamasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?