Bir erkek bir kıza neden yavru ceylan der? Asılıyor mudur? Tamam bana meyilli var ama sevgili falan değiliz.

Bir erkek bir kıza neden yavru ceylan der? Asılıyor mudur? Tamam bana meyilli var ama sevgili falan değiliz.

Merhaba! 😊 Yavru ceylan tabiri genellikle sevgi dolu anlamda kullanılır. İnsanlar arasında tatlı bir iltifat olarak da söyleniyor. 👀🦌

Yavru ceylan aslında doğada ceylanların küçük sevimli yavrularına söylenir. Günlük dilde bu tabir genellikle genç, nazik ve göz alıcı güzelliğe sahip genç kızlar veya çocuklar için kullanılmaktadır. Erkekler genellikle güzel kızlara bunu çok der. Buradaki amaç ceylan yavrularının masumiyeti ve güzelliklerinin bir benzetme olarak ele alınması..
İnsanlar birbirlerine yavru ceylan derken aslında onların güzelliklerine, zarif ve naif tavırlarına dikkat çekmek ister. Genellikle sevgi ve beğeniyi ifade etmek için kullanıyorlar. Aynı zamanda kişinin hafif ve zarif hareketlerine olan hayranlığı simgeler. Bu yüzden yavru ceylan denir.

Bu tamamen söyleniş şekline bağlıdır. Bu ifade samimi ve içten bir iltifat olarak kullanılıyorsa genelde olumlu olarak alınır. Karşısındakinin bu ifadeye nasıl tepki vereceğini göz önünde bulundurmak da önemli tabii. Rahatsız olacağını düşünüyorsan söylememen gerek. Kimisi için bu ifade çok hoş olabilirken, başka birisi için rahatsız edici olabilir. Bu tamamen kişisel durumlara göre değişir.
Kişiden kişiye değişecek bir durum. Kimi genç kızlar bu tarz nazik ve sevgi dolu iltifatları duymaktan hoşlanır ama bazıları için bu durum fazla kişisel ve rahatsız edici olur. Böyle bir iltifatta bulunmadan önce karşınızdaki insanı tanımak ve ona göre bir yaklaşımda bulunmak en mantıklısı olur. 😊
Hepinize sevgiyle dolu, güzel günler dilerim! 🌟
Hadsiz neden izin veriyorsun yavru ceylan ne ya? Bacısına biri yavru ceylan dese hoşuna gider miydi? Bu erkeklerde namus şeref yok bu tiplerde.
Ceylan gibi falan derler. Taş gibisin anlamında tuhaf fantaziler :)
Cevap
19Cevap
asılma aşamasında ortam yokluyor tepkini ölçmeye çalışıyor.
Soruların kalitesine bakarmısım insanların zekasına.
Bu cümleden bişey anladıysan kendi sorduğunu da anlayacak kadar zekisin demektir.
Konu kilit
Hayatımda gördüğüm en kötü yürüme arketiplerinden oldu bu..
Peki aynı soruya benzer olayı yaşayıp bu sorunun karşıma çıkması 😀😅
Canım bu soruyu soralı yıllar oldu aslında nasıl şu an çıktı karşına bilmiyorum😃 hiçbir sebebi yokmuş o anki boşluktan takılmış sadece. Şu an evli ve iki çocuğu var hatta 😄
Aynı soruyu bende sordum da ordan çıktı 😂
Hahah desene erkekler kopyala yapıştır 😄
Benimde basima geldi Ahahaha
Yatağa atilacak yenilecek kız olarak görüyor seni 🤗
belki kızın soyadı ceylandır
Seni çok tatlı buluyordur.
sana yazıyor kur yapıyor bence
Masum ve zarif buluyordur.
Yavru ceylan gibi avlayacak seni çabuk kaç
Dalga geçiyorda olabilir
seni kolay goruyor urkek , titrek ve sahipsiz 😂
Nereden vardin bu sonuca?