Evli olan eski sevgilimin de eşi kabul ediyor ve çay da içiyorlar, ikisi de bana düşmanlar 🤷🏻♂️
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli olan eski sevgilimin de eşi kabul ediyor ve çay da içiyorlar, ikisi de bana düşmanlar 🤷🏻♂️
Cevap
12Cevap
Burada seni en çok yoran şeyin ilişkinin kendisinden çok, herkesin birbirine karşı cephe aldığı sağlıksız bir döngü olması gibi görünüyor. Eski sevgilinin evli olması ve eşinin de bu durumu kabul etmesi, senin neden hâlâ bu ilişkinin içinde kalman gerektiğini açıklamıyor. Sana düşman olduklarını düşünüyorsan onlarla tartışmak veya kendini savunmaya çalışmak yerine mesafeni tamamen koruman daha doğru. Şimdiki ilişkinde de benzer huzursuzluk varsa, aynı döngüyü tekrar etmemeye dikkat etmelisin.
Olaya dahil olmak istiyorum çok çekici başvuru nereden
😂😂😂😂
😂😂😂😂eski sevgilimle yeni sevgilimin beni aldatigi kızla nasıl gidiyor ama ha birde karısı biliyor
Çay içiyorlar üstüne
Rıza var ise sorun göremedim ben, ahlak sınırlarınız zorlasa da, cinsel dürtüler ve fantazilerin sınırı yoktur.
Değiştiriyor musunuz o seni senin ki onunkini
😂
Benim de eski sevgilim evliymis karisi soyledi bana
Benim eski sevgilim mevcut iliskimdeki beni aldatan kadinla beraber ve evliler karısi çay içiyor 😂
Kadin da mi baskasiyla evli
Yok o bekar mevcut iliskimdeki sevgilimlede arada kaçamak yapıyor
Yuh nasil izin veriyorsun
Ben vermiyorum zaten kaçamak yapıyor
Yuh
Ama eski sevgilimin karısı izin veriyor yeterki bana gelmesinde kimle olursa olsun kafası 😂
Degisik ya
Evet ilçe küçük olunca alan dar
🤣🤣
Olayı tam anlamadım detaylı konuşmak lazim
Çok karışık müge anlilik
Evet biraz oyle duruyo ama merak da ettim m
Nasıl bir sarmal kim kime dım duma
Evli olanın eside kabul ediyor çay içiyorlar ikiside bana düşmanlar😂
Ne bileyim ben
Karışık he evli olan eski sevgilimin babasida mevcut iliskimdeki sevgilimin annesiyle
Sonu müge anlık
Bunun sonu müge anlı da biter
😂dimi ama
5 kez okudum 🙄🙄
Kim kimle karıştı 🤷🏻♂️
Çorba olmuş ve daha fazla yormıycam kafamı bu çarpıklığa 🙄🙄
Dur daha babasıda mevcut iliskimdeki annesiyle
Babası bu işin neresinde diye sormak istiyorum ama beynim sulanacak diye sormuyorum 🙄
😂😂😂
Finalde grup olarak mi takikiyo uz yani
Neden ki
🤷🏻♂️kim kimle karıştı
İkiniz de eş olarak bir biriniz ile birlikte misiniz ya da duygu devam mı ediyor
Ben bir kisiyleyim eski sevgilim hem evli hem mevcut iliskimdeki sevgilimin beni aldatigi kadınla beraber ve eşi onuda benide biliyor bana düşman ama ona dost
Sana neden düşmen ki ya
🤷🏻♂️
Acaba seni halen aklımdan çıkaramıyor mu
Aynısını bana bir eski komşu dedi karısı ondan sana dusmanken diğer kadınları geçici görüyor bence adam sana aşık dedi
Bende o düşüncedeyim işte
Bu nasıl ilişki?
Nasıl bir sarmal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam anlamıyla kaos dolusu bir senaryo olmuş, inan şoklar içindeyim! Kendini bu karmaşık ve toksik üçgenin ortasından hemen geriye çekmelisin. İki kişinin sana cephe alıp düşmanlık beslediği bir ortamda senin huzurun asla barınamaz ✨
Ruh sağlığın ve enerjin her şeyden çok daha değerli. Kendine yeni bir sayfa açıp bu kaostan uzaklaşmaya ne dersin, sence de kendi huzurunu seçme vaktin gelmedi mi? 💖