Geçmişim yüzünden sevgilimle ilişkimiz sarsıntılı gidiyor ne yapmayılım?

Güncellemeler
5 ay
Sevgilimle 10 aydır sevgiliyiz ondan önce lisede tanışıyorduk arkadaştık geçmişte çok hızlı takıldım çok pişmanım ama yaşadığımız bölge küçük olduğu için onun da haberi vardı benim yaşadığım şeylerden biz bi anda sevgili olduk başta her şey çok güzeldi biz çok gezdik eğlendik herkesin özendiği bi ilişkimiz vardı sonradan annem çok rahatsız oldu ve onu bizim eve çağırdı böyle olmaz bu işin bi ismini koyun yüzük takın dedi erkek arkadaşımda “ben o sorumluluğum altına giremem evlenmem dedi “ o gece
Güncellemeler
5 ay
Bana ailesinin benim hakkımda herşeyi öğrendiğini beni istemediklerini söyledi biz artık imkansıza bağladık beni sevdiğini çok hissettiriyor bigün beni aldı ve ayrılmamız gerektiğini söyledi ağlaya ağlaya ayrıldık 1 hafta sonra barıştık 2-3 defa daha ayrıldık ondan sonra ama yapamadık kopadık birbirimizden hiç kopamadık kendisinin ailesi katı olduğu için ne yapacağımızı hiç bilmiyorum gerçekten onunla bir yuva kurmak istiyorum kaçır beni diyorum yapamam diyo evlilik hayalleri kuruyorum sıcak bak
Geçmişim yüzünden sevgilimle ilişkimiz sarsıntılı gidiyor ne yapmayılım?