eski sevgilimle 2 yıllık birliktelik yaşadık ama ilişkimizin son aylarında anlaşamadık diye ayrılma kararı aldık. aradan 6 ay gibi zaman geçti başka bir ilişkim oldu ama eski sevgilim aklımın bir köşesinde duruyordu. şimdiki sevgilimle mutluyduk ta ki eski sevgilim bana yeniden ulaşana kadar. arkadaşlarımızdan onun beni hala sevdiğini biliyordum ama kulak ardı ediyordum çünkü ilişkim vardı.
son zamanlar şimdiki sevgilim bana ilgisiz davranmaya başlamıştı ama buluştuğumuzda güzel oluyordu her şey.
kısacası ikisinin de beni sevdiğini biliyorum ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. kafam karışık. ikisi de şu an benden bir karar söylememi bekliyor. dün sevgilimden ayrıldım çünki yalnış yaptığımın farkına vardım. aklımda ex'i düşünürken kalbimde onu saklayamazdım. eski sevgilime karşı bişeyler hiss ediyorum ama bu aşk değil, orası kesin. ama onu kaybetmek de istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
son zamanlar şimdiki sevgilim bana ilgisiz davranmaya başlamıştı ama buluştuğumuzda güzel oluyordu her şey.
kısacası ikisinin de beni sevdiğini biliyorum ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. kafam karışık. ikisi de şu an benden bir karar söylememi bekliyor. dün sevgilimden ayrıldım çünki yalnış yaptığımın farkına vardım. aklımda ex'i düşünürken kalbimde onu saklayamazdım. eski sevgilime karşı bişeyler hiss ediyorum ama bu aşk değil, orası kesin. ama onu kaybetmek de istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer