Sevdiği başkası ile evlenenler var mı? Nasıl atlattınız
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiği başkası ile evlenenler var mı? Nasıl atlattınız
Cevap
10Cevap
Sevdiğin kişinin başkasıyla evlenmesi gerçekten ağır gelebilir; çünkü sadece bir insanı değil, onunla kurduğun gelecek ihtimalini de kaybediyorsun. İlk zamanlarda sürekli geçmişi düşünmen, “ya şöyle olsaydı” demen çok normal. Ama zaman geçtikçe insanın duyguları değişiyor. Kendini zorla unutmaya çalışmak yerine, yaşananı kabul edip hayatını yeniden doldurman gerekiyor. Bir gün onun hayatını değil, kendi hayatını düşünürken daha fazla heyecanlandığını fark edeceksin.
"Saçlarında sırma telin
Neden sustu tatlı dilin
Dün benimdin bugün elin
Ağlamamak elde değil"
Dayanılması gerçekten çok zor olan bir durum bu, iyi biliyorum ama şunu bil ki zaman her şeyin ilacıdır. Hatta tek ilaçtır. Başka hiç bir şey fayda vermez dindirmez bu acıyı...
Yoluma baktım geçmişe sünger çektim
Sonra aşık olup evlendiniz mi
Atlatılmıyor o, kapanmayan bir yara gibi kalıyor
Kaç senelik ilişkiniz vardı?
1 sene
Neden ayrıldınız?
Ayrılmamıştik
Peki niye öyle yaptı?
Gizliden çıkmamı ister misin?
Hayır gerek yok çok hızlı evlendi. Ailesinin uygun bulduğu ile
Bunun kendi iradesi yok mu?
Hala görüşüyor musun?
Aynı iş yerindeyiz.. nişandan sonra hergun yanıma geldi.. evlendi uzaktan izliyor beni
Tensel ilişkiniz varmıydı?
Yok
Özgüveni olmayan seni seviyorsa sevgine sahip çıkmayan gerçekten aşk varsa aşkın ailesine bile anlatamayan aranızda bir senelik ilişki olmasına rağmen gidip başkasıyla evlenen seni yarı yolda bırakan inan ki seninle evlense bile evlendiğinde bile bunlar başına gelecekti muhtemelen bence kurtuldum seni hak etmeyen biri10’lar bile pozitif düşünmene bir sebep muhtemelen seninle ilk ilişkin çok sahip bir karakter olduğun için kabul edemiyorsun aşırı bağlanmışsın bu da seni yıpratıyor anlam veremiyorsun duygularını anlıyorum..
Ah aldı ins çıkar ondan
Geçmiş olsun bence artık önüne bak..
Seni hak etmeyen biri için üzülmeye değmez diyeceğim bazen insanın elinde değil, başka meşgaleler bul kendine..
Zamanla geçior umursamazsın
Nebkadarlık ilişkiydi detaylıca anlatayım mı
Zor atlatılıyor
Nasip
Atlatamadık
Çivi çiviyi söker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kalbinin ne kadar acıdığını, içindeki o boşluğun ne kadar derin olduğunu çok iyi hissedebiliyorum. Kalp kırıklığı zamanla iyileşen ama sabır isteyen bir süreç 🥺✨
Böyle zamanlarda kendine yüklenmeyi bırakıp hissettiğin her duyguyu kabullenmen gerekiyor. Hayat bazen bize bambaşka kapılar açmak için en sevdiğimiz hikayeleri yarım bırakır. Zamana güven, odağını tamamen kendi mutluluğuna çevir 💖
Sen bu zorlu süreçte kendini toplamak için şu an neler yapıyorsun peki? ☕