Daha önce kimseyle yakınlaşmadim ama başkası da beni ilgilendirmez. Herkesin kendi hayatı. Ama ben nasıl biriysem o da hiç yapmamış olsun isterim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende bakir değilim ama bakire olmayan bir kadınla evlenirim
Neden anasının paşası, sen başka kızlarla birlikte olurken iyiydi, kendin nasıl bekliyorsun bunu?
@Catwom anlamadım ne yazdığımı tekrar okursan anlarsın bakir değilim bakire olmayan bir kadınla evlenirim diyorum daha farklı hangi dilde söylememi istersin küçük hanım?
Ay pardon ahabshaj başka tarafımla okumuşum heralde. Bir arkadaşım vardı el atmadığı kız kalmayan, bakire istiyordu, kankisinin sevgilisiyle evlendi sonra. Bu konu beni çok geriyor o yüzden özr dlrm
@Catwom tahmin ettim yanlış anladın olur öyle şeyler 🙂 sende haklısın her haltı yiyip bakire arayan çok olunca sinir olmamak elde değil 🙂
@Catwom siz peki bekarete önem veriyo musunuz
Erkeklerin nefsi kadına göre daha zayıf tabi erkek yapar demiyorum ama kadının erkeğe nazaran bi tık daha dikkat etmesi gerek örnek verim mesela bir erkeğe bi kız yazsa hemen düşer ama tersi kolay olmaz
Ben kendim kimseyle birlikte olmadım ama karşımdan bunu beklemem. Bu benim tercihim karşıdaki başka bir şey tercih etmiş olabilir, geçmişi beni ilgilendirmez
@Catwom tercihin olsa hangisini isterdin. İlk seninle olmuş erkek mi yoksa 1 den çok kızla yatmış erkek mi
Çok fazla birlikte olmuş bir erkekten tek çekincem hastalık kapmış olması, evlenmeden ya da cinsel ilişki yaşamadan önce test yaptırsa yeterli. Benim için arasında bir fark yok. Benim kimseyle birlikte olmama sebebim dini ya da kültürel normlar değil. Ona değecek kadar, özel olacak kadar kimseyle tanışmamış olmam (dı). Şimdi erkek arkadaşım var ve benim için özel biri, onunla olabilir gibime geliyor. Benden önce en az 20 kadınla beraber olmuştur belki ama napalım🤷🏻♀️ bunlar çok önemsiz şeyler. Zaten şunu da belirtmek isterim kadınlarda aslında bakirelik zarı yok youtube yazarsanız, videoları izlerseniz görebilirsiniz. Bu aslında anlayamayacağınız bir şey, sadece doğru söylenmesini umacaksınız🤷🏻♀️
@Catwom sevişip, oral yapıp bakireyim bakirim diyen çok var. Size karışmam tabi ama sonrada pişman olmanızı istemem. Bence evlenmeden yapmayın tabi siz bilirsiniz
Dediğim gibi benim için aşırı aşırı önemli bir şey değil, yarın birgün bu kişiyle birlikte olup evlenmezsem bile sonrasında bana bakire misin diye soran biriyle görüşmem bile, bırakın evlenmek istemeyi. Geçmiş geçmiştir bu kadar basit
@Catwom hakkında her şeyin en iyisini en güzelini en hayırlısını diliyorum.
Ben yapmadım ve aynı şekil bende yapmamış birini istiyorum
Helal olsun bende senin gibi düşünüyorum. Hiç öpüşmedim bile.
İnşallah karşına da istediğin gibi biri çıkar
Umarım öyle olur istekli de bir insanım eşimin ilki olmak isterim sen baska hangi özelliğe sahio olmasını istersin eşinin
Ablam birkac kez iliski yasamıs biriyle evlendi🤢🤮
Kendisi hiç yaşamadı mı
Ablan kıskanmamış saygı duyarım
Hayır. Tek iyi yanı çok kariyerli olması. Bana inşallah hem kariyerlisi hem yakısıklısı hem de namuslusu gelir🙏
Sen de galiba evlenmeden yapmam diyenlerdensin helal olsun. Ablana sormadın mı sen yapmadın o yapmış neden kabuk ettin diye. Bazı erkeklere böyle her haltı yer sonra temiz kız ister.
Evlenmeden öpüşmem bile. Bu konuda çok hassasım kendim gibi birini istiyorum. Ablamın yası geciyodu artık o yüzden evlendi mecburen
Anladım hayırlısı artik bende hiç öpüşmedim helal sana. Yanlış anlama tabi arkadaş olarak özelden konuşmamızda sorun var mi
Istemezsen sorun yok sadece kafa yapımız aynı diye demiştim
Yapmayan kız çok nadir be
Erkek kız hep nadir
bu zamanda yapmayan varmj
Vardır tabi
sanmiyorum
Ben mesela
kiz diyom